Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Voordelige rijbewijskeuringen voor 70-plussers op 9 juni

Indien u een medische keuring nodig heeft voor het verlengen van uw rijbewijs B/E kunt u zich opgeven voor de rijbewijskeuringen van Regelzorg.

Daarna weer in september
De keuringen vinden plaats in Activiteitencentrum Zjaak aan de Maria Wesselingstraat 8 (wijk Prinsenland), op maandag 9 juni. Daarna pas weer in september!

Afsprakenbureau
Voor verdere informatie en aanmelding kunt u bellen naar het afsprakenbureau van Regelzorg, via telefoonnummer (0251) 205 913 (tussen 9.00 en 12.00 uur). De keuring kost 30 euro en is bedoeld voor automobilisten vanaf 70 jaar.

Verplicht
Vanaf deze leeftijd is een medische keuring verplicht voor verlenging van het rijbewijs. Ook personen die jonger zijn dan 70 jaar en die om medische redenen gekeurd moeten worden voor verlenging van het rijbewijs B/E zijn welkom.

Beoordeling
Omdat de beoordeling van de Eigen Verklaring door het CBR 2 tot 3 maanden kan duren, wordt geadviseerd om ten minste 3 maanden voor het aflopen van de geldigheid van het rijbewijs een afspraak te maken voor een keuring. Informatie over de procedure en wat u mee moet nemen vindt u op www.regelzorg.nl.