Voedsel en Waren Autoriteit

Honig waarschuwt voor Pasta Maaltijdsalade Italiaans en Pasta Maaltijdsalade Spaans

09 juni 2008 - waarschuwing

Honig waarschuwt consumenten die in het bezit zijn van de Pasta Maaltijdsalade Italiaans en de Pasta Maaltijdsalade Spaans deze niet te consumeren. De houdbaarheidsdatum van deze producten is 12-2008. De datum staat op de onderkant van de verpakking.

Indien u in het bezit bent van dit product dient u het product niet te consumeren maar weg te gooien.

Tijdens de productcontrole is in enkele gevallen een afwijking in de microbiologische kwaliteit geconstateerd waardoor consumptie een gezondheidsrisico met zich meebrengt.

Voor vragen kunt u terecht bij Honig op telefoonnummer 0800-0229973

Meer informatie:

- advertentie Honighttp://www.vwa.nl/cdlpub/servlet/CDLServlet?p_file_id=28222

WAARSCHUWING
HONIG haalt Pasta Maaltijdsalade terug
Honig heeft besloten om met onmiddellijke ingang de Pasta Maaltijdsalade Italiaans en de Pasta Maaltijdsalade Spaans terug te halen. De twee betrokken producten zijn te herkennen aan de houdbaarheidsdatum: 12-2008. Deze datum staat op de onderkant van de verpakking.
Bij een eigen standaard productcontrole is in enkele gevallen een afwijking geconstateerd in de microbiologische kwaliteit, waardoor het product niet aan onze kwaliteitseisen voldoet. Wij adviseren consumenten dit product niet te gebruiken, omdat de consumptie van dit product een gezondheidsrisico met zich mee kan brengen.
Consumenten worden verzocht de producten niet te consumeren en weg te gooien. Deze terughaalactie geldt alleen voor bovengenoemde twee producten. De kwaliteit van al onze andere producten is door Honig gegarandeerd. Consumenten kunnen de volledige onderkant van de verpakking (streepjescode in combinatie met de houdbaarheidsdatum) opsturen naar: Antwoordnummer 1075, 6200 VB Maastricht. Onder vermelding van naam, adresgegevens en rekeningnummer wordt het aankoopbedrag geretourneerd (dit kan t/m 31 december 2008). Voor nadere inlichtingen kan men contact opnemen met de gratis consumentenlijn van Honig tel. 0800-0229973 (bereikbaar van 8.00u tot 22.00u) of terecht op www.honig.nl.
Honig biedt zijn verontschuldigingen aan voor dit ongemak.