Politie Drenthe

Maandag

Assen, 09-06-2008

Rijden onder invloed
HOOGEVEEN Een 38-jarige man uit Hoogeveen is in de nacht van zondag op maandag aangehouden aan de Kanaalweg wegens rijden onder invloed. Op het bureau blies hij 505 ugl. Na controle bleek tevens dat de bestuurder niet in het bezit was van een geldig rijbewijs. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt. (BPS 08-143691)

Man aangehouden wegens beroving
EMMEN Agenten hebben zondagmiddag een 45-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. De man zou een 48-jarige vrouw uit Emmen van haar tas hebben beroofd aan de Hoofdstraat. De verdachte is ingesloten voor verhoor. (BPS 08-1436098)

Twee gewonden bij frontale aanrijding

EMMEN Maandagmorgen rond 10 uur raakten twee mensen gewond bij een frontale aanrijding tussen twee autos op de N34. Beide bestuurders zaten bekneld in hun voertuig. Het mobiel medisch team kwam ter plaatse (middels de traumahelicopter) en heeft medische hulp verleend. De weg is afgezet tussen afslag Emmen Zuid en Emmen Centrum. De toedracht van het ongeval is nog niet bekend. De politie doet onderzoek.

Wilt u meer informatie over deze berichten of wilt u in contact komen met de dienstdoende voorlichter van Politie Drenthe, dan kunt u bellen met Ramona Venema tel. 0592 - 45 1280.