Gemeente Spijkenisse


EK op groot scherm in wijkcentrum De Akkers

09 juni 2008

Op maandag 9, vrijdag 13 en dinsdag 17 juni worden de wedstrijden van het Nederlands elftal live op groot scherm uitgezonden in wijkcentrum De Akkers.

Wijkcentrum De Akkers kleurt oranje tijdens het EK. De voetbalwedstrijden tegen onze tegenstanders uit groep C: Italië, Frankrijk en Roemenië, worden in het wijkcentrum op groot scherm uitgezonden. Wil je niks missen van de prestaties van het Nederlands elftal en wil je de wedstrijden graag op groot scherm zien, dan kom je gezellig naar het wijkcentrum. Hier kunnen we met zijn allen ons Nederlands elftal aanmoedigen.

In de rust van de wedstrijden vinden leuke optredens plaats. Op maandag 9 juni in de rust van de wedstrijd Nederland - Italië treedt The Leeks op, een band van Spijkenisser bodem. Op vrijdag 13 juni, tijdens de rust van Nederland - Frankrijk komt The Hustle Kidz optreden. Deze breakdancegroep kreeg onlangs nationale bekendheid doordat zij in de finale stonden van Holland's got talent.

De drie poulewedstrijden van het Nederlands elftal beginnen om 20.45 uur. Vanaf 20.00 uur is de zaal op 9, 13 en 17 juni open. Iedereen is welkom, jong én oud!