Nederlandse Tafeltennisbond

& media bij NTTB
Harald Hanemaaijer verantwoordelijk voor communicatie & media bij NTTB

De Nederlandse Tafeltennisbond (NTTB) stelt Harald Hanemaaijer (25) met ingang van 1 juli aan als verantwoordelijke voor communicatie, media en website.

Hanemaaijer zal zich bij de NTTB onder andere gaan bezighouden met alle interne- en externe communicatie. Bovendien is hij aanspreekpunt voor de media en in die hoedanigheid zal hij zorg dragen voor het uitbouwen van de aandacht voor de tafeltennissport. Verder behoort het bewaken van de kwaliteit en actualiteit van de bondswebsite tot zijn takenpakket.

De afgelopen jaren is de Zoetermeerder werkzaam geweest als (sport-)journalist bij zowel dagbladen als radio/televisie. Hij begon zijn carrière bij de Haagsche Courant en was daarna werkzaam bij Radio TV West, AD Sportwereld en Sp!ts.

,,Met mijn al opgedane ervaring denk ik positief te kunnen bijdragen aan de uitstraling van tafeltennis. Er liggen de komende jaren veel kansen om zaken structureel te verbeteren en die uitdaging ga ik graag aan", motiveert hij zijn keuze voor de NTTB.

Ook de pas aangestelde NTTB-directeur Frank Berteling is verheugd met de versterking van de staf op het bondsbureau. ,,Op het gebied van communicatie, media en website liggen veel kansen en mogelijkheden. Ook moeten we nog een flinke inhaalslag maken. Ik ben blij dat Hanemaaijer deze uitdaging met ons aangaat en ik kijk vol vertrouwen uit naar de wijze waarop hij zijn rol gaat invullen.'' In zijn vrije tijd is Hanemaaijer eveneens betrokken bij de sport als bestuurslid en actief tafeltennisser bij Taverzo in Zoetermeer.