AutoRai

Toyota Auris voor Idols-winnares Nikki

(6/9/2008)
Nikki, de winnares van het populaire televisieprogramma Idols, verplaatst zich sinds kort in een Toyota Auris 2-liter D-4D-F. Ze kreeg de spiksplinternieuwe auto naar aanleiding van haar succesvolle deelname aan de grote talentenshow van RTL4, die zij met groot machtsvertoon won.

Na haar overwinning in de door RTL4 uitgezonden Idols-finale is het hard gegaan met Nikki. De goedlachse winnares met de betoverende stem is inmiddels een bekende Nederlander en wordt veelvuldig gevraagd voor optredens in het land. Dat zij wekelijks vele honderden kilometers moet afleggen om voor haar fans te kunnen zingen, wekt geen verbazing. âEn een lange autorit kan best vermoeiend zijnâ, aldus Nikki. âGelukkig is mijn Toyota Auris van alle gemakken voorzien, zodat ik uitgerust en ontspannen op de plaats van bestemming arriveer.â

De Toyota Auris 5-deurs 2.0 D-4D-F 126 pk diesel Luna Business biedt Nikki alles wat zij zich maar wensen kan. Dual zone climate control en een uitgebreid audiosysteem zijn standaard. Zeer handig tijdens lange reizen is het full map DVD-navigatiesysteem met touchscreen. Het systeem, voorzien van TMC (Traffic Message Channel), is enorm snel en wijst Nikki de weg in heel Europa. De Bluetooth(TM)-techniek in de Toyota Auris maakt het mogelijk dat Nikki met haar mobiele telefoon draadloos communiceert via het audiosysteem.

Het is niet de eerste keer dat de winnares van Idols achter het stuur van een Toyota kruipt, want al gedurende de laatste spannende weken van de succesvolle talentenjacht was Nikki de trotse bestuurder van een van de zeven Toyotaâs Yaris die zij en de andere overgebleven kandidaten Neil, Tiffany, Charlene, Nathalie, Pauline en Nigel van Toyota tot hun beschikking hadden gekregen.

âEen geweldige autoâ, zegt Nikki over de Toyota Yaris Idols, die aan de buitenkant herkenbaar is aan de Idols-badge op de achterklep. Tot de standaarduitrusting van deze speciale uitvoering behoren onder meer airconditioning, elektrisch bedienbare buitenspiegels en ramen voorin, centrale portiervergrendeling met afstandsbediening, een radio/CD-speler inclusief vier speakers, stuurbekrachtiging en vier airbags.

Aan de populariteit van Nikki lijkt geen einde te komen. Sinds haar glansrijke overwinning in Idols toert de zangeres door Nederland om samen met de nummers twee en drie van Idols, Nathalie en Charlene, spetterende shows te geven. âWe zitten heel wat uurtjes bij elkaar in de auto, maar in een Toyota Auris is het geen straf om zoveel tijd met elkaar door te brengen. Voordat we het goed en wel in de gaten hebben, zijn we al op de plaats van bestemming.â