Gemeente Meppel


Postbus 501
7940 AM Meppel
Stadhuis Grote Oever 26
tel. (0522) 850500

Drenthe bespaart van start (9-6-2008)

Maandag 9 juni gaven gedeputeerde Tanja Klip-Martin van Provincie Drenthe en directeur Reinder Hoekstra van Milieufederatie Drenthe in het Provinciehuis in Assen het startschot voor de energiebesparingscampagne Drenthe Bespaart. Op hetzelfde moment werd bij de Drentse gemeentehuizen de campagnevlag gehesen.

Drenthe Bespaart is een gezamenlijk initiatief van de Provincie, de Milieufederatie Drenthe, de Drentse gemeenten en een aantal (energie)bedrijven. Doel van de campagne is huishoudens via www.drenthebespaart.nl wegwijs te maken in het enorme aanbod van energiebesparingsmogelijkheden.

De website moet uitgroeien tot dé plek waar alle informatie over energiebesparing in Drenthe te vinden is. Bezoekers kunnen op de site een energiecheck doen, die hen een serie tips oplevert die in hun woonsituatie van belang zijn. De site biedt ook veel nuttige links naar aanbieders van energiebesparende producten, diensten en projecten. Aanbieders van energiebesparende producten en diensten kunnen zich via de site aanmelden.

U kunt campagnemateriaal als posters, banners, stoppers en advertenties aanvragen via het contactformulier van www.drenthebespaart.nl