Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
9 juni 2008

HALVE FINALISTEN STUDENT OF THE YEAR 2008 BEKEND

Vandaag zijn de halve finalisten van de Student of the Year verkiezing 2008 bekendgemaakt. Na een spannende voorronde zijn nu de 12 studenten bekend die nog steeds kans maken op de felbegeerde titel Student of the Year 2008.

STUDENT OF THE YEAR
De Student of the Year verkiezing is een zoektocht naar de student die als beste Beauty & Brains combineert. De studenten die door zijn naar de halve finale zijn:

Alain Nillesen uit Rotterdam Carola Meijer uit Leeuwarden

Hans Klis uit Leiden Esther Weijkamp uit Den Bosch

Teun Arts uit Arnhem Tineke Rijnen uit Utrecht

Leon Hoevenaars uit Breda Daniella van Duren uit Zwolle

David van den Dungen uit Eindhoven Fientje Speetjens uit Tilburg

Kees Veerman uit Amsterdam Nandenie Jurhawan uit Amsterdam

Tot maandag 23 juni kan gestemd worden voor de halve finale, waarna 3 mannelijke en 3 vrouwelijke studenten doorgaan naar de finale. Deze finalisten worden bekendgemaakt op 3FM, in het

ochtendprogramma van Giel Beelen. Gedurende de finale voeren de finalisten een reporteropdracht uit voor Giel Beelen en ze krijgen een professionele fotoshoot voor castingbureau Dutch Casting Agency. Daarnaast wordt van ze verwacht dat ze een studentikoze column schrijven, welke beoordeeld zal worden door de winnaar en winnares van vorig jaar.

FINALEFEEST

De bekendmaking van de winnaar en winnares zal op donderdag 10 juli plaatsvinden in Club Odeon te Amsterdam tijdens een spetterend finalefeest. Tevens wordt op deze avond de winnaar van de Studentenhuis van het Jaar verkiezing bekendgemaakt.

STUDENTEN.NET
De organisatie van de Student of the Year verkiezing is in handen van online studentencommunity Studenten.net. Studenten.net is een dochteronderneming van All4Students BV en vertegenwoordigt sinds 1998 de grootste online studentencommunity van Nederland. Momenteel heeft Studenten.net ruim 225.000 leden. Moederbedrijf All4Students is uitgever van bepalende internettitels gericht op studenten aan HBO en universitaire onderwijsinstellingen in Nederland. Voorbeelden hiervan zijn Studenten.net, Studentenbaan.nl en Studentenkamers.nl. Op deze sites kunnen studenten onder meer terecht voor bijbanen, stages, informatie over hun studie, carrière en vrije tijd.


---