NIBUD Persbericht

De Geldkoffer genomineerd

Op 13 mei gaf HKH Prinses Máxima een gastles op basisschool De Rietkraag met het vernieuwde lespakket De Geldkoffer. De Geldkoffer leert kinderen van groep 7 en 8 goed omgaan met geld en is genomineerd voor de Taxman 2008

Taxman 2008
De levensverzekeringsmaatschappij HM-Ergo heeft een nieuwe prijs in het leven geroepen: de Taxman. Deze prijs is bestemd voor personen of organisaties die zich met aantoonbaar succes hebben ingezet voor de vereenvoudiging van fiscale regels en/of de kennis van de consument over de eigen financiële positie aantoonbaar hebben vergroot.

HM-Ergo heeft vijf initiatieven genomineerd voor deze prijs. De levensverzekeringsmaatschappij zal op 12 juni tijdens een congres in Brussel uit 5 nominaties een initiatief belonen met een geldbedrag van 10.000. Het prijzengeld van 10.000,- dient aangewend te worden voor het verder ontwikkelen en verspreiden van het initiatief. Naast De Geldkoffer van het Nibud zijn Stichting Pensioenkijker, Het Geldmuseum, FinX en de Belastingdienst genomineerd voor deze prijs.