Gemeente Dordrecht


Dordrecht, 9 juni 2008

Persbericht

Nieuw Havenhandboek voor Dordtse haven

Op 6 juni j.l. heeft in Villa Augustus, de presentatie plaats gevonden van het nieuwe Havenhandboek.

Wethouder Ferdinand van den Oever overhandigde de eerste exemplaren van het boek aan de wethouders vanuit de Regio in het bijzijn van veel ondernemers uit de scheepvaart belangenverenigingen en tal van zakelijke betrokken relaties.

De Drechtsteden zijn de grootste thuishaven van de Nederlandse binnenvaart.

Het Havenhandboek geeft op drie manieren een goed beeld van Dordrecht en de regio.

Zakelijke informatie voor reders,verladers,schippers en andere betrokkenen bij de scheepvaart; het geeft de positie van de recreatievaart -inclusief de cruiseschepen- aan en last but not least , is er een kennismaking met Hollands oudste stad met de Biesbosch in haar achtertuin. Kortom: veel Hollands Glorie.

Het nieuwe Havenhandboek biedt antwoord op alle vragen die met de haven te maken hebben. Bovendien worden actuele ontwikkelingen belicht. Dit keer hebben we niet alleen naar Dordrecht gekeken maar is er een doorkijk gemaakt naar de Drechtsteden.

Het Havenhandboek 2008/2010 Dordrecht en de Drechtsteden is een uitgaven van het Havenbedrijf Dordrecht, het Ondernemingsloket en afdeling Voorlichting, de gezamenlijke Drechtsteden en in samenwerking met Pacino Communicatie en Company Source.

Het Havenhandboek is te verkrijgen bij het Havenbedrijf in Dordrecht, Merwekade 56 3311 TH Dordrecht. Webadres: www.portofdordrecht.nl




Gemeente Dordrecht