Ziggo EK-marathon van start bij Radio Veronica

09/06/2008 16:11

Radio Veronica

Naarden, 9 juni 2008 - Vanmorgen hebben René van der Gijp en Jan Paparazzi vijf Radio Veronica-luisteraars opgesloten in het oranje EK-huis. De vijf kandidaten doen mee met de Ziggo EK-marathon bij Radio Veronica, waarbij zij zo lang mogelijk het EK moeten volgen zonder in slaap te vallen om kans te maken op kaarten voor de EK-finale.

Voetbalcommentator René van der Gijp en Jan Paparazzi hebben vanmorgen tijdens de ochtendshow van Radio Veronica de vijf kandidaten van de Ziggo EK-marathon opgesloten in het oranje EK-huis. Tijdens de Ziggo EK-Marathon moeten Henk, Marco, Gijs, Kees en Marc proberen om zo lang mogelijk op een tv in HD-kwaliteit naar alle EK-wedstrijden, herhalingen, voor- en nabesprekingen te kijken zonder in slaap te vallen. De kandidaten die in slaap vallen moeten het huis verlaten. De Radio Veronica-luisteraar die dit het langste volhoudt, wint twee kaarten voor de finale van het EK-voetbal.

Gasten

Radio Veronica doet dagelijks verslag van de marathon via radioveronica.nl en natuurlijk tijdens de dagelijkse programma's. Iedere dag zullen er gasten langskomen in het EK-huis om de deelnemers te steunen. Zo komen onder anderen tv-kok Pierre Wind en Big Brother Bart deze week langs.





http://www.radioveronica.nl