Ingezonden persbericht

PERSBERICHT
Ontsnap aan de Oranjegekte

Ga naar Vlaanderen !

De Oranjegekte woedt op z'n hevigst. Dat merken zelfs de buurlanden van Nederland. Toerisme Vlaanderen&Brussel in Den Haag staat uiteraard achter het Nederlandse elftal, maar steunt tijdens het EK ook een vergeten deel van de Nederlandse bevolking: zij die aan de Oranjegekte willen ontsnappen. Daarom lanceert www.toerismevlaanderen.nl op maandag 9 juni een special boordevol tips om de voetbalhysterie te ontvluchten.

Voor wie even geen oranje meer kan zien, werden een hele reeks aantrekkelijke tips en aanbiedingen gebundeld. Wat dacht je van een comfortabel verblijf in combinatie met een culinair hoogstandje, een leuke fietstocht, een ontspannende wandeling of een mix van shoppen en cultuur in een Vlaamse stad? Een breed aanbod voor elke Oranje-moeë Nederlander, met bovendien extra kortingen en voordelen !

Hier alvast enkele smaakmakers:
- - Culinair genieten aan de Vlaamse Kust: tal van smaakvolle alternatieven voor de pils en bitterballen die bij elke wedstrijd op tv horen.
- - Kom tot rust in Limburg: met onder meer een fietstocht langs Oud Rekem, het mooiste dorp van Vlaanderen.
- - Geen zin in oranje, maar zin in de zee ? Ga dan naar de Vlaamse kust: vakantiehuisjes, appartementen, campings, uitstapjes... allemaal badend in de gezonde zeelucht.
- - Sporen van Oranje in Vlaanderen: ontdek de band met Nederland van verschillende Vlaamse steden.
- - Zo'n 80 arrangementen waar u 10% korting geniet, via een downloadbare kortingsbon.
- - Culturele ontdekkingen, evenementen, festivals en nog veel meer...

Voor iedereen die even geen oranje meer kan zien, surf vanaf maandag 9 juni naar : www.toerismevlaanderen.nl