Ingezonden persbericht


Radio Veronica presenteert Ziggo EK Marathon

Radio Veronica op zoek naar luisteraars voor non-stop EK-wedstrijden kijken

Naarden, 30 mei 2008 | Vanaf 9 juni gaat de Ziggo EK Marathon van start bij Radio Veronica. Tijdens deze marathon zullen vijf Radio Veronica-luisteraars non-stop EK-wedstrijden gaan kijken. De kandidaat die het langste, zonder in slaap te vallen, naar het EK in HD-kwaliteit kan kijken, wint tickets voor de finale van het EK-voetbal. Tot en met dinsdag 3 juni kunnen luisteraars van het station met de beste 80's & 90's hits zich opgeven voor de Ziggo EK Marathon.

Radio Veronica start op maandagochtend 9 juni met de Ziggo EK Marathon. Tijdens de ochtendshow 'Kicken Wordt Wakker!' gaan vijf Radio Veronica-luisteraars in het bijzijn van Jan Paparazzi en voetbalkenner René van der Gijp het Radio Veronica-huis in. Tijdens deze marathon moeten de kandidaten non-stop EK-wedstrijden kijken in HD-kwaliteit. De kandidaat die het langste naar de EK-wedstrijden kan kijken zonder in slaap te vallen wint een arrangement voor twee personen naar de finale van het EK. De andere deelnemers gaan naar huis met een HD box en een Oranje EK-pakket.

Opgeven
Radio Veronica-luisteraars kunnen zich tot en met dinsdag 3 juni als kandidaat opgeven via radioveronica.nl.

Radio Veronica
Radio Veronica is met de beste 80's & 90's hits en dj's als Rob van Someren, Ferry Maat, Bart van Leeuwen, Colin Banks, Erwin Peters, DJ Silverius, Peter Teekamp, Patrick Kicken, DJ Silverius, Ben Liebrand, Silvan Stoet en DJ Sven in heel Nederland via de ether, Digitenne, Astra-satelliet, radioveronica.nl en kabel te ontvangen.

Radio Veronica is onderdeel van de Sky Radio Group.



Ingezonden persbericht