Gemeente Lingewaard


Summer School in Park Lingezegen

Van 9 juni tot en met 6 juli vindt de eerste Summer School in Park Lingezegen plaats. Het is een openbaar programma met presentaties, koken en muziek in Park Lingezegen. Alle activiteiten zijn openbaar toegankelijk, maar er zijn drie speciale publieksactiviteiten:

DinerDebate, donderdagavond 12 juni
Met gast Christopher Dell, wereldberoemd als filosoof en jazz muzikant op de vibrafoon, thema improvisatie. Dit is tevens de officiele openingsavond van de Summer School. Vanaf 19.00 uur.

Zondagslunch en theater, zondagmiddag 22 juni
Met de theateract Ik ben Eduard, uw klimaatsuppoost van Reinier van Mourik. Van 13.00 tot 17.00 uur.

High tea, zondagmiddag 29 juni
Met theeschenkact very high tea van Mischa van Teeffelen. Van 13.00 tot 17.00 uur

Alle activiteiten vinden plaats bij fruitbedrijf De Woerdt, Woerdsestraat 4, Ressen, www.dewoerdt.nl. Opgeven is niet nodig, consumpties worden ter plekke afgerekend. Meer informatie op www.parklingezegen.nl, onder agenda.

De Summer School is een samenwerking van ArtEZ hogeschool voor de kunsten, Hogeschool Larenstein en Park Lingezegen en richt zich op studenten, kunstenaars, landschapsarchitecten en stedenbouwkundigen. De Summer School maakt deel uit van het Kunstprogramma Park Lingezegen en is ontwikkeld in samenwerking met SKOR (Stichting Kunst en Openbare Ruimte) en Centrum Beeldende Kunst Gelderland.