Ingezonden persbericht


Juniper Networks ontvangt als eerste TL 9000-certificering voor Network Security Devices

Beloning voor continue streven naar operationele topkwaliteit en kwaliteitsgarantie

Schiphol-Rijk, 9 juni 2008 Juniper Networks heeft als eerste bedrijf de prestigieuze TL 9000-certificering Network Security Devices categorie 6.6 ontvangen. De netwerkinfrastructuurspecialist kreeg deze award van het Quality of Excellence for Suppliers of Telecommunications (QuEST) Forum. Deze certificering garandeert high-performance bedrijven en serviceproviders dat Juniper-producten een consistente kwaliteit bieden, die volledig in lijn is met de huidige snelle technologische veranderingen en de hooggespannen klantverwachtingen.

Juniper heeft zich volledig ingezet om de TL 9000-certificering te krijgen voor zijn routing- en beveiligingsoplossingen. Dit onderstreept ons streven naar operationele en bedrijfskundige topkwaliteit voor wat betreft dienstverlening naar de klanten , zegt Herman Reis, Lead Auditor bij TÜV SÜD America, een wereldwijd gerenommeerde test-, inspectie- en certificeringsorganisatie die diverse bedrijven over de gehele wereld een hoge kwaliteit dienstverlening aanbiedt.

Het TL 9000 Quality Management System (QMS) is opgericht door het QuEST Forum om te voldoen aan de kwaliteitseisen van de wereldwijde telecomindustrie. Het definieert kwaliteiteisen voor systemen voor wat betreft ontwerp, ontwikkeling, levering, installatie en onderhoud van telecomproducten en -diensten. Daarnaast fungeert het als meetinstrument waarmee bedrijven hun prestaties bijhouden en resultaten verbeteren kunnen. Door haar focus op telecom maakt de TL 9000-certificering de behoefte aan meerdere kwaliteitsbeheerstandaarden voor telecom overbodig. Dit resulteert in forse kostenbesparingen en uiteindelijk in betere producten en diensten. Daarnaast weten gebruikers en klanten wat ze kunnen verwachten van producten met deze certificering. Zo stimuleert de TL 9000-certificering de efficiency en prestaties binnen de wereldwijde telecom-supply chain.

Met de TL 9000-certificering heeft Juniper wederom de nieuwe standaard geïntroduceerd op het vlak van Integrated Security Gateway- en Secure Services Gateway-productseries in de nieuwe Network Security Devices-categorie , zegt Mark Bauhaus, Executive Vice-President en General Manager Service Layer Technologies van Juniper Networks. Eerder was Juniper de eerste IP-routingleverancier die de TL 9000 R3.0-certificering ontving voor de 1.2.9.-routercategorie. Onlangs is deze zelfs geüpgraded naar R4.0. Hiermee laten we onze klanten weten dat we ons blijven richten op topkwaliteit in diensten en producten voor high-performance netwerken voor grote bedrijven en serviceproviders.

####

Over Juniper Networks

Juniper Networks, Inc. loopt voorop in hoogwaardige netwerktechnologie. Juniper biedt een betrouwbare netwerkinfrastructuur waarmee bedrijven snel kunnen reageren op ontwikkelingen. Dat zorgt voor een snelle inzet van services en applicaties via één enkel netwerk. Daardoor kunnen bedrijven optimale prestaties leveren. Meer informatie is beschikbaar op www.juniper.net.