Ingezonden persbericht


OVERNAME CREEERT GROOTSTE LANDELIJKE POOL TIJDELIJKE CHAUFFEURS

Breda/Amsterdam 9 juni 2008 Recruit a Student, landelijk marktleider in tijdelijke chauffeurs voor zakelijke doeleinden en het openbaar vervoer, heeft het Amsterdamse nl.Mobility overgenomen. Nl.Mobility is mobiliteitsspecialist met vestigingen in Eindhoven en Amsterdam. Het bedrijf legde zich sinds 2003 toe op mobiliteitsoplossingen zoals shuttlediensten, valet parking, rijklaarmaken van lease-auto s of het leveren van tijdelijke projectmanagers op het gebied van mobiliteit. Door het combineren van de twee bedrijven ontstaat op dit gebied de grootste pool aan flexibel inzetbare zakelijke chauffeurs van Nederland. Het chauffeursbestand van Recruit a Student komt hiermee op 500 ambulante krachten in het hele land.

Jaap Dietz, medeoprichter en directeur van Recruit a Student: Er wordt steeds creatiever gedacht over rijden, parkeren en bereikbaarheid. De vraag naar vervoersoplossingen stijgt enorm. Voor het bedrijfsleven zijn file-, parkeer- en leasevraagstukken vaak tijdrovend en ingewikkeld. Het samengaan van de kennis van nl.Mobility met ons nationale netwerk van opdrachtgevers en chauffeurs maakt van ons een landelijke toppartner in het oplossen van zakelijke mobiliteitsvraagstukken.

Recruit a Student zet al jarenlang hoogopgeleide en gemotiveerde studentchauffeurs in bij alle openbaar vervoerbedrijven in Nederland. Verder verzorgt het studentenuitzendbureau diverse mobiliteitsdiensten, zoals shuttle services, voor onder meer CAP Gemini, KPN en AVIS. Daarnaast richt Recruit a Student zich op het inzetten van tijdelijke studentenkrachten in administratieve functies en facilitaire diensten in de zorg.

Recruit a Student heeft vestigingen in Amsterdam, Breda, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en Zwolle en groeit snel. Recruit a Student streeft ernaar ambitieuze studenten een kwalitatieve keuze te bieden uit werkzaamheden op diverse maar afgebakende werkterreinen. Eerder dit jaar werd daartoe al het Rotterdamse Atemp overgenomen. Recruit a Student is bezig met het ontwikkelen van een franchiseconcept en verwacht dat dit jaar de eerste franchisevestiging wordt geopend.

Contact voor de media:
Veronique van Zanten, telefoon 06-518 31 707
recruitastudent@koningvogel.nl www.recruitastudent.nl www.nlmobility.nl