Ingezonden persbericht


Iron Mountain Europe benoemt Sandra Harcourt tot Senior Vice-President Sales & Marketing

Alphen a/d Rijn, 9 juni 2008 Iron Mountain Europe, wereldwijd leider in informatiebescherming en storagediensten, benoemt Sandra Harcourt tot Senior Vice-President Sales & Marketing. In deze functie richt Harcourt zich op het vertalen van de klantwensen naar de eigen organisatie. Hierdoor houdt zij de diensten van Iron Mountain in lijn met de wensen van de klant en kunnen bedrijven met behulp van Iron Mountain hun gegevens zo efficiënt mogelijk beheren. Harcourt was de afgelopen vier jaar Senior Vice-President Operations van Iron Mountain in de Verenigde Staten.

Harcourt heeft meer dan twintig jaar ervaring in de ICT-sector, waarin ze voor verschillende internationaal bekende merken werkte. In de mobiele-telefoniebranche deed Harcourt ervaring op bij McCaw Cellular One. Ook vervulde ze bij Philips de functies van Vice-President Customer Service voor Noord-Amerika en Director of Global Relationship Marketing in Amsterdam.

Informatiemanagement is een onderwerp waar tegenwoordig nagenoeg elk bedrijf dagelijks mee te maken heeft , aldus Marc Duale, President van Iron Mountain Europe. Sandra Harcourt speelt een belangrijke rol in het ontwikkelen van het gehele productportfolio en vormt daarbij de essentiële schakel tussen de klanten en ons. Zij is daarbij niet alleen verantwoordelijk voor het realiseren van marktgroei. Ook het luisteren naar klanten en ze adviseren bij het oplossen van vraagstukken over informatiemanagement maken deel uit van haar taken.

Iron Mountain is de laatste jaren sterk gegroeid en heeft een uitstekende reputatie als het gaat om dossierbeheer. Het is een vooraanstaande speler in zijn branche. Ik zie ernaar uit in deze functie mijn bijdrage te blijven leveren aan de groei van dit bedrijf en zijn missie ook internationaal kenbaar te maken , zegt Harcourt. De unieke klantrelatie en de focus op samenwerking als het gaat om data- en dossierbeheer spreken me erg aan. Iron Mountain werkt samen met zijn klanten aan het minimaliseren van risico s en kosten van informatiemanagement, een proces waar ik graag deel van uitmaak.

###

Iron Mountain

Iron Mountain Europe is een dochterbedrijf van Iron Mountain, Incorporated (NYSE: IRM), wereldwijd leider in informatiebescherming en storagediensten. Het bedrijf bedient in Europa 56 verschillende markten in 18 landen. Voor meer informatie: www.ironmountain.nl.

Iron Mountain biedt oplossingen en diensten voor storage, bescherming en beheer van fysieke en digitale media. Hiertoe behoren onder andere consultancydiensten en disaster recovery-oplossingen. Bedrijven profiteren met de producten en oplossingen van Iron Mountain van kostenverlaging voor databeheer, een veilig beheer van bedrijfskritische informatie, risicobeheer voor compliancy en toegenomen bedrijfscontinuïteit. Het bedrijf is opgericht in 1951 en biedt zijn diensten aan meer dan 100.000 bedrijven in de Verenigde Staten, Canada, Europa, Latijns-Amerika en de Pacific. Iron Mountain heeft wereldwijd ruim 20.000 mensen in dienst en behaalde in 2007 een omzet van $2,7 miljard.

Noot voor de redactie,