Ingezonden persbericht


Aladdin lanceert eSafe v6.2 Proxy met uitgebreidere webbeveiligingsopties

eSafe enige webbeveiligingsoplossing voor zowel inline als proxy implementatie, die elke netwerkomgeving ondersteunt

IJsselstein, 09 juni 2008 - Aladdin Knowledge Systems (Nasdaq: ALDN), wereldwijd leverancier van oplossingen voor internet- en softwarebeveiliging, lanceert Aladdin eSafe v6.2 Proxy. Deze vernieuwde oplossing biedt organisaties meer controle- en flexibiliteitsmogelijkheden voor veilige implementatie van de webgateway.

eSafe biedt organisaties zakelijke real-time, intelligente webbeveiligingsoplossingen om gegevens te beschermen, de productiviteit te verhogen en compliance mogelijk te maken. eSafe vormt een aanvulling op het huidige aanbod voor inline bridges/routers, forwarding- en ICAP-proxyoplossingen. Organisaties die behoefte hebben aan real-time bescherming op een proxygebaseerde gateway, kunnen eSafe nu ook inzetten als native proxy. Ook is de nieuwe versie van eSafe ideaal voor organisaties die behoefte hebben aan een oplossing die te integreren is met Microsoft ISA.

Net als alle eSafe-oplossingen verzorgt eSafe v6.2 Proxy de volledige inspectie van HTTP-, HTTPS- en FTP-over-HTTP-verkeer. Hiervoor gebruikt de oplossing gepatenteerde technologieën om misbruik van beveiligingslekken real-time te detecteren, te analyseren en te neutraliseren. Dit resulteert in een robuuster systeem. eSafe beschermt organisaties in het gehele beveiligingsspectrum tegen virussen, spyware, spam, Trojans en gerichte aanvallen.

"Aladdin is verheugd met eSafe v6.2 Proxy. Organisaties die behoefte hebben aan een native proxy-oplossing, profiteren hiermee van nog meer flexibiliteit en controle", zegt Tsion Gonen, vicepresident van de Aladdin eSafe Business Unit van Aladdin Knowledge Systems. "De huidige onveiligheid van internet vereist een oplossing die het webverkeer real-time controleert en tegelijkertijd de prestaties levert, die de gebruikers nodig hebben om productief te blijven. Met eSafe v6.2 Proxy hoeft de zakelijke gebruiker niet meer te schipperen tussen bescherming en prestaties."

Over Aladdin eSafe

Aladdin eSafe beschermt tegen malware en zero hour-webbedreigingen via een inline, wire-speed beveiligde webgateway met krachtige antispywarefunctionaliteit, URL-filters en controle op toepassingsniveau. eSafe controleert ook op spam en inspecteert SMTP- en POP3-verkeer via een proactieve e-mailbeveiligingsgateway met dubbele engine. Zie ook www.Aladdin.com/eSafe.

Over Aladdin

Aladdin Knowledge Systems (Nasdaq: ALDN), gevestigd in Tel Aviv (Israël), is wereldwijd leverancier van oplossingen voor internet- en softwarebeveiliging. Aladdin-klanten, variërend van softwareleveranciers tot bedrijven in uiteenlopende sectoren, profiteren van een veilig gebruik en veilige distributie van digitale content. De Aladdin-oplossingen beschermen applicaties, internetgebruik en -toegang en bedrijfsinformatie, en stimuleren de productiviteit. Het Benelux-hoofdkantoor van Aladdin is gevestigd in IJsselstein.