Ingezonden persbericht


Persbericht bijbelstudies op De Betteld

19 mei 2008

Persbericht

Gerard Krielaart geeft

Bijbelstudies in Zelhem

Van 9 tot en met 13 juni geeft Gerard Krielaart bijna dagelijks een bijbelstudie over het thema 'Een veranderd leven' op vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld te Zelhem. De studies zijn voor zowel gasten van het vakantiepark als mensen buiten het park gratis te bezoeken.

Mensen die op zoek zijn naar zingeving en verandering in hun leven zijn tijdens deze bijbelstudies van harte welkom. Gerard Krielaart behandelt onderwerpen als 'Kan Jezus/God mijn leven veranderen?', 'Hoe werkt dat?', 'Wat moet ik daarvoor doen?', 'Als mijn leven veranderd is, hoe leef ik dan als veranderd mens?', 'Hoe overwin ik negatieve gedachten, gedrag en gevoelens' en 'Hoe ga ik om met pijn, verdriet of boosheid?'. Ze vinden plaats op dinsdag 10 juni, woensdag 11 juni en donderdag 12 juni om 10.00 uur en op dinsdag 10 en donderdag 12 juni om 20.00 uur.

Gerard Krielaart is een gepassioneerd gemeentebouwer die door onderwijs, prediking, coaching en pastoraat wil laten zien wie Jezus Christus is. Hij is een bruggenbouwer tussen vele kerken en geloofsgemeenschappen en oprichter van Evangelisch Contact Dordrecht. Sinds 2007 is de vrije Baptistengemeente Bethel in Drachten de thuishaven van Gerard.

Meer informatie over deze week staat op www.betteld.nl. Hier kan ook meer informatie worden gevonden over andere activiteiten die op De Betteld plaatsvinden.

Einde persbericht