Gemeente Beuningen


Inrichting speelplekken: denk mee
Binnenkort wil de gemeente de speelplekken aanleggen in de wijken de Vaarten en de Slottuin. Het conceptontwerp voor de inrichting van de speelplekken is gemaakt. Graag horen wij uw mening hierover.

Wij willen u dan ook uitnodigen de ontwerpen te komen bekijken op maandag 9 juni 2008 van 15.30 tot 17.30 uur in school de Dromedaris, Wolfsbossingel 105 in Beuningen.

Ook als u geen of oudere kinderen heeft, is het zinvol om langs te komen, zodat u op de hoogte blijft van de veranderingen in uw wijk.

Hoe verder?
Naar aanleiding van uw suggesties, op- en aanmerkingen worden de ontwerpen aangepast, passend binnen het beschikbare budget en de uitgangspunten in het Speelruimteplan. Vervolgens neemt het college een definitief besluit en kan worden overgaan tot bestellen en plaatsing.

Verhinderd?
Mogelijk bent u niet in de gelegenheid om de plannen op 9 juni te bekijken. Van 10 tot 13 juni kunt u de tekeningen bekijken in het gemeentehuis en een reactie achterlaten. Reacties ontvangen na 13 juni kunnen helaas niet meegenomen worden in eventuele aanpassingen van de ontwerpen.

Informatie
Als u nog vragen heeft, kunt u contact opnemen met de heer J.A.M. Heemskerk via telefoonnummer 024-6780800. U kunt uw vraag per e-mail stellen aan j.heemskerk@beuningen.nl.