Ingezonden persbericht


Maarssen, 09 juni 2008

Persbericht

In toenemende mate worden kinderen opgenomen op een intensive- care-afdeling. Tijdens de opname worden meer speciaal op het kind afgestemde behandelingen en technieken gebruikt. Dit vergt van de verpleegkundige specifieke kennis en vaardigheden om zo de zorg af te kunnen stemmen op het individuele kind.

Het Leerboek Intensive-care-verpleegkunde kinderen beantwoordt aan de behoeften van de verpleegkundige beroepsbeoefenaren binnen deze belangrijke tak van de gezondheidszorg in Nederland. Zojuist is de geheel herziene derde druk verschenen.

Het Leerboek Intensive-care-verpleegkunde kinderen is in 1995 verschenen en is daarmee twaalf jaar beschikbaar. In deze tijd heeft het boek bewezen een belangrijk naslagwerk te zijn en een leerboek voor professionals die werkzaam zijn bij ernstig zieke kinderen. Tijdens de twaalf jaar heeft het boek bij de tweede druk een aantal kleine wijzigingen ondergaan. Bij deze derde druk zijn de wijzigingen groter. Zo is elk hoofdstuk weer up-to-date en zijn andere onderdelen geheel herschreven.

Bestellen:

Leerboek intensive-care-verpleegkunde kinderen / druk 3
Leerboek intensive-care-verpleegkunde kinderen / druk 3
Geert van den Brink


Elsevier Gezondheidszorg is onderdeel van Reed Business. Reed Business is onderdeel van een van 's werelds grootste mediaconcerns Reed Elsevier. Met merken als Elsevier, Boerderij, Totaljobs en Nursing neemt Reed Business marktleidende posities in, in vrijwel alle business-to- business sectoren van de Nederlandse economie.

Noot voor de redactie,