Ingezonden persbericht


Maarssen, 09 juni 2008

Persbericht

Nieuwe persberichten-website richt zich op gezondheidszorg

ZappZorg is een nieuwe website voor organisaties en professionals die geïnteresseerd zijn in nieuws over gezondheidszorg. Organisaties kunnen hun eigen persberichten plaatsen en particulieren vinden hier de laatste nieuwtjes. Via een zogeheten tagcloud met zoekwoorden zijn berichten snel te vinden.

ZappZorg richt zich op twee groepen: zorgorganisaties die zelf hun nieuws willen publiceren en particulieren die in de zorg werken of om een andere reden op de hoogte willen blijven van het laatste zorgnieuws, zoals mantelzorgers. Voor beide groepen heeft ZappZorg een aantal belangrijke voordelen:

Organisaties maken hun eigen nieuws
Zorginstellingen, fabrikanten van hulpmiddelen, opleidingsinstituten en andere organisaties die iets te maken hebben met gezondheidszorg kunnen gratis en direct persberichten publiceren. Zij maken zelf een account aan en kunnen daarna zonder redactionele tussenkomst berichten publiceren. Door het profiel van de organisatie zo uitgebreid mogelijk te maken, vergroten ze hun vindbaarheid. De persberichten worden goed gevonden door Google. Redacties van tijdschriften, websites en online nieuwsbrieven op het gebied van gezondheidszorg gebruiken ZappZorg om te zoeken naar het laatste nieuws, zodat het nieuws verder verspreid wordt. Organisaties hebben zelf de mogelijkheid om tags (sleutelwoorden) aan persberichten te hangen, zo kunnen gebruikers het persbericht makkelijk vinden.
Particulieren kunnen altijd het laatste nieuws zien Professionals in de zorg en andere particulieren hebben via ZappZorg altijd in één oogopslag het laatste nieuws over gezondheidszorg binnen handbereik. Ze kunnen op verschillende manieren zoeken: via de tagcloud, het zoekblokje of in het alfabetisch register. Omdat iedereen zijn eigen RSS-feeds kan aanmaken, kun je zelf het nieuws filteren op jouw eigen interessegebieden.

www.ZappZorg.nl is een uitgave van Elsevier Gezondheidszorg.

Elsevier Gezondheidszorg is onderdeel van Reed Business. Reed Business is onderdeel van een van 's werelds grootste mediaconcerns Reed Elsevier. Met merken als Elsevier, Boerderij, Totaljobs en Nursing neemt Reed Business marktleidende posities in, in vrijwel alle business-to- business sectoren van de Nederlandse economie.

Noot voor de redactie,