Ingezonden persbericht


SupportersClub Oranje LIVE vanaf het Oranjeplein in Bern.

Amsterdam, 9 juni 2008 - Het Oranje plein in Bern kleurt oranje. Naar schatting hebben 35.000 Oranjefans bezit genomen van de Zwitserse hoofdstad. Vanavond speelt het Nederlands Elftal de eerste groepswedstrijd tegen Italië.

De SupportersClub Oranje, de officiële door de KNVB erkende supportersclub van het Nederlandse Elftal, is vandaag begonnen met een live uitzending van het Oranje plein in Bern. Op de speeldagen van het Nederlands Elftal zal er live verbinding met het Oranje plein te zien zijn vanaf de website http://www.supportersclub-oranje.nl De supportersclub Oranje, de grootste supportersclub van Nederland, is opgericht op 7 augustus 1995 en telt momenteel meer dan 60.000 leden.

Streaming Media Partners Europe verzorgt de live stream naar het internet door gebruik te maken van het in eigenhuis ontwikkeld Content Delivery Network (CDN) streaming media platform, voor digitale media.

De registratie van de live beelden word met een relatief eenvoudige camera opgenomen en middels een laptop met vaste verbinding naar het streaming platform van SMPE gestuurd.

Over StreamingMediaPartnersEurope
StreamingMediaPartnersEurope, concentreert zich op het leveren van high-end hosting- en streamingomgevingen middels load-balancing en clustering. Deze kritische vorm van webhosting en streaming wordt vooral geleverd aan bedrijven die zeer afhankelijk zijn van bedrijfskritische internetapplicaties, websites en streaming.



Ingezonden persbericht