Ingezonden persbericht


Uitnodiging -

start Marathon EK-kijken bij Radio Veronica

René van der Gijp en Jan Paparazzi sluiten vijf kandidaten op in glazenhuis

Naarden, 4 juni 2008

Beste journalist, fotograaf,

Graag nodig ik je uit voor de start van de Marathon EK-kijken bij Radio Veronica, aanstaande maandag tussen 07.30 en 08.30 uur voor de studio van Radio Veronica in Naarden.

Maandagmorgen sluiten voetbalkenner René van der Gijp en Radio Veronica-sidekick Jan Paparazzi vijf Radio Veronica-luisteraars in het Radio Veronica-huis op. De vijf heren gaan daar de uitdaging aan om zo lang mogelijk EK-wedstrijden te kijken zonder in slaap te vallen. De kandidaten die in slaap vallen moeten het huis verlaten. De Radio Veronica-luisteraar die het langst wakker kan blijven en de EK-wedstrijden op HD-tv kwaliteit kan blijven volgen is de winnaar. Hij wint arrangement voor twee personen naar de finale van het EK.

Het opsluiten van de kandidaten wordt live uitgezonden bij Radio Veronica's ochtendshow: 'Kicken Wordt Wakker!' met Patrick Kicken.

Graag zie ik je aanstaande maandagmorgen bij de start van de Marathon EK-kijken bij Radio Veronica!

Met vriendelijke groet,

Jan Willem van Hofwegen
Press Officer Radio Veronica

Aanmelden start van Radio Veronica's 'EK Marathon' Als je aanwezig wilt zijn bij de start van Radio Veronica's 'EK Marathon' dan kun je je tot en met vrijdag 6 juni 16.00 uur aanmelden door een e-mail met je naam, functie, bedrijfsnaam/ naam van het programma, telefoonnummer en het aantal aanwezige personen, te sturen naar Jan Willem van Hofwegen, Press Officer Radio Veronica: jan.willem.van.hofwegen@radioveronica.nl.

U kunt het ook telefonisch doorgeven op nummer: 035-69 90 103.

Adres
Radio Veronica
Naarderpoort 1
1411 MA NAARDEN

Radio Veronica
Radio Veronica is met de beste 80's & 90's hits en dj's als Rob van Someren, Ferry Maat, Colin Banks, Bart van Leeuwen, Ben Liebrand, Patrick Kicken, Erwin Peters, DJ Silverius, Peter Teekamp, DJ Silverius, Silvan Stoet en DJ Sven in heel Nederland via de ether, Digitenne, Astra-satelliet, radioveronica.nl en kabel te ontvangen.

Radio Veronica is onderdeel van de Sky Radio Group.



Ingezonden persbericht