Excitor in Magic Quadrant Enterprise Wireless E-mail Software


Gebaseerd op totaalvisie en uitvoeringskracht

AMSTERDAM, 20080609 -- Excitor, toonaangevend leverancier van mobiele e-mail en devicemanagement, heeft vandaag bekend gemaakt dat het is opgenomen in het Gartner-rapport "Magic Quadrant voor Enterprise Wireless E-mail Software Market 2008". Het Gartner Magic Quadrant rapport evalueert leveranciers, waarbij er wordt gelet op de uitvoeringskracht van de leverancier alsmede op de totaalvisie.

De opname van Excitor in het rapport "Magic Quadrant voor Enterprise Wireless E-mail Software Market" zien wij als een enorme prestatie; een erkenning dat we gezien worden als een belangrijke speler op de wireless e-mailmarkt.",,aldus Torben Haase, CEO van Excitor. "Wij blijven onze oplossingen constant verbeteren door baanbrekende innovaties te bieden op het gebied van mobiele veiligheid, gebruikerservaring en beheersing van mobiele kosten. Excitor is dan ook zeer vereerd om als een van de 8 leveranciers te zijn opgenomen in het Magic Quadrant. Naar onze mening is de Enterprise Wireless e-mail software-markt, met ruim 30 leveranciers een marktsegment met veel concurrentie."

De snelle toename in gebruik van Wireless E-mail, niet alleen door een groot aantal bedrijven, maar ook door de brede toepassing binnen deze organisaties, heeft ertoe geleid dat Wireless E-mail een bedrijfskritische applicatie is geworden voor veel organisaties en dat zal in de komende 2 jaar alleen maar toenemen.", zegt Torben Haase. "Doordat bedrijven mobiele oplossingen steeds breder uitrollen, neemt de vraag en noodzaak voor uitgebreide apparaatondersteuning, effectieve beveiliging,centraal beheer en administratie toe en wordt onmisbaar. Een oplossing als Dynamic Mobile Exchange (DME) voldoet aan al deze vereisten".

DME, Excitor's hoogstaande softwareproduct, stelt bedrijven in staat om hun werknemers te "mobiliseren" - ze hebben veilig toegang tot push-e-mail, bedrijfsdocumenten, agenda's en contactpersonen vanaf hun mobiele telefoon of PDA. Omdat DME device-onafhankelijk is - de software werkt met de meeste mobiele telefoons, netwerkoperators, en back-end systemen - hoeven bedrijven niet te investeren in grote aantallen nieuwe mobiele apparaten voor werknemers en kunnen ze DME in het hele bedrijf inzetten tegen relatief lage kosten.

Met het beheersysteem van DME heeft een bedrijf duidelijke inzicht in en controle over de mobiele kosten. Dit biedt bedrijven een goed uitgangspunt voor prijsonderhandelingen met netwerkoperators, om zo de best mogelijke dataplannen te verkrijgen. Niet alleen gegevens- en voicegebruik kunnen worden bijgehouden met DME, maar zorgt er ook voor dat specifieke operators worden gebruikt in geval van roaming, zodat de kosten beheersbaar worden.

Het rapport "Magic Quadrant voor Enterprise Wireless E-Mail Software Market 2008" is beschikbaar voor Gartner-klanten op: www.Gartner.com.


Over Excitor
Excitor is een Deens softwarebedrijf dat de DME-oplossing heeft ontwikkeld zodat ondernemingen mobiele services kunnen leveren zonder dat dit ten koste gaat van de beveiliging, en tevens op een efficiënte manier al hun mobiele devices kunnen beheren.
Onze klanten bestaan uit middelgrote en grote ondernemingen die op vele terreinen werkzaam zijn, waaronder financiële administratie, automobielindustrie, bankwezen, energiebedrijven, financiële services, gezondheidszorg, verzekeringsmaatschappijen, professionele services, de publieke sector en nog vele andere. Bezoek onze website voor specifieke informatie over onze klanten.
De klanten van DME zijn ervan overtuigd dat ze hun medewerkers meer mogelijkheden bieden door ze via hun mobiele telefoons, smartphones of PDA's toegang te geven tot bedrijfs-e-mail, agenda's, bedrijfsgegevens en contactgegevens. Ze zien in dat dit een fundamentele verandering kan betekenen in de manier waarop klanten worden bediend, hoe er met partners wordt omgegaan en hoe werknemers intern samenwerken. Dit wordt vooral veroorzaakt doordat werknemers meer en meer op verschillende locaties werken, naar het buitenland of naar andere steden reizen, klanten bezoeken, thuiswerken, aan de andere kant van de stad zijn of zich ergens anders in het kantoor bevinden.
Excitor brengt DME op de markt via een netwerk van professionele, erkende partners, ieder met een grote deskundigheid op het gebied van de belangrijkste e-mailplatforms, IT-infrastructuur, beveiliging en technologieën voor mobiele devices.

1) Gartner, Inc. "Magic Quadrant for Enterprise Wireless E-Mail Software Market" door Monica Basso, 29 mei 2008





Excitor