Gemeente Valkenswaard

monumentencommissie

Vergadering monumentencommissie

De Valkenswaardse monumentencommissie vergadert op maandag 9 juni aanstaande van 15.30 tot 17.30 uur in het gemeentehuis van Valkenswaard aan De Hofnar 15. De vergadering is openbaar.

Voor informatie over de agendapunten kunt u vanaf donderdag 5 juni aanstaande terecht bij de ambtelijk secretaris van de monumentencommissie, mevrouw S. van Gerven, telefoonnummer 040-2083465, of bij de heer W. Coolen, ambtelijk adviseur, telefoonnummer 040-2083657.

Uw inbreng is welkom!

De leden van de monumentencommissie vinden het belangrijk dat inwoners van onze gemeente ook zelf panden en/of objecten kunnen voordragen voor de monumentenlijst.

Is er dus een pand/object in Valkenswaard, Dommelen of Borkel en Schaft waarvan u vindt dat het behouden zou moeten blijven, meld dit dan aan de monumentencommissie! Uiteraard wel met een motivering.

Om te weten welke monumenten nu al op de lijst staan, kunt u eerst even het overzicht raadplegen. Ga daarvoor naar het document monumenten.

U kunt uw suggesties schriftelijk doorgeven aan: Monumentencommissie Valkenswaard, ter attentie van de heer W. Coolen, antwoordnummer 26, 5550 WB Valkenswaard (postzegel niet nodig). Mailen kan ook via monumentencommissie@valkenswaard.nl.