Gemeente Kapelle

Expositie werken Eduard Arutjnian

Van 9 juni 2008 tot en met 4 juli 2008 exposeert Eduard Arutjnian een deel van zijn werk in de hal van het gemeentehuis te Kapelle. U kunt dan werk zien van brons en steen, zoals marmer en Belgische hardsteen, gemengd met artistiek werk van oude Armeense architectuur.

Eduard Arutjnian werd in 1962 geboren in Armenië waar hij studeerde aan de kunstacademie en al op jonge leeftijd werkte hij met bekende beeldhouwers. Sinds 1994 woont Eduard Arutjnian in Nederland en werkt hij als zelfstandig kunstenaar. Hij krijgt opdrachten van bekende steenhouwerijen, bronsgieterijen en particulieren. Verder heeft hij geëxposeerd op verscheidene plaatsen in Nederland maar ook in België, Duitsland en Frankrijk. In Middelharnis staat er een monument van zijn hand ter herinnering aan Armeense slachtoffers tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Eduard Arutjnian wil graag zijn steentje bijdrage voor de stichting KIKA, "zodat kinderen met kanker ook een kans kunnen krijgen op een betere en gelukkige toekomst, aldus Eduard. Dat is dan ook de reden waarom hij 10% van de opbrengst van verkochte werken zal bijdragen aan stichting KIKA.

De expositie kan worden bezocht in de hal van het gemeentehuis. U bent van harte welkom.

De openingstijden van het gemeentehuis zijn:

Maandag, woensdag van 9.00 uur tot 16.00 uur

donderdag van 9.00 uur 13.00 uur en van 17.00 tot 20.00 uur

dinsdag en vrijdag van 9.00 uur tot 13.00 uur.