GAIA

Wedstrijdreglement 'De blik van het dier'


1. De wedstrijd staat open voor iedereen, ongeacht afkomst en leeftijd.
2. Over het wedstrijdreglement, de organisatie en/of de uitslag van de wedstrijd wordt géén correspondentie gevoerd (briefwisseling, mails en/of telefoongesprekken).

3. Een deelnemer mag maximaal met één werk deelnemen aan de wedstrijd.
4. Het thema van de wedstrijd is 'De blik van het dier'.
5. Om deel te nemen aan de wedstrijd, sturen de deelnemers hun werk naar dit adres: GAIA vzw
Kunstwedstrijd 'De blik van het dier' Ravensteingalerij 27
1000 Brussel

6. De uiterste datum waarop de werken ons moeten bereiken, is 20 september 2008. De poststempel geldt als bewijs.

7. Voor de vormgeving van de werken zijn er geen beperkingen opgelegd. De deelnemers zijn dus vrij een vorm te kiezen: een schilderij, collage, beeldhouwwerk, tekening, etc.

8. Alle materialen zijn toegelaten, met uitzondering van dierlijke materialen zoals bont, leer, etc.

9. Op het werk zelf (aan de onderkant of achterkant) is een goed plakkend etiket aangebracht met daarop de schuilnaam en het geboortejaar van de deelnemer.
10. Bijgevoegd zit een gesloten envelop waarop de schuilnaam en het geboortejaar staan. Daarin zit een A4-blad waarop de schuilnaam staat, de echte naam, het adres, de geboortedatum, een telefoonnummer en eventueel een korte uitleg bij het werk.

11. Wie deelneemt, geeft aan GAIA het recht om het werk tentoon te stellen op de ledendag (26 oktober 2008) waarop ook de bekendmaking van de winnaars en de prijsuitreiking plaatsvindt.

12. Alle deelnemers hebben de mogelijkheid hun werk af te halen tot 30 november 2008. Werken die daarna niet zijn afgehaald, worden eigendom van GAIA.
13. Door hun deelname aan de wedstrijd verbinden de deelnemers zich tot de onvoorwaardelijke en volledige aanvaarding van dit reglement.