Mojo Concerts

Bonte avond met Juanes in Amsterdam

Bonte avond met Juanes in Amsterdam

Een van zijn eerste concerten in Nederland is memorabel te betitelen: getooid in t-shirts met de Colombiaanse drie kleur braken in 2003 uitzinnige fans de tot aan de nok toe gevulde Melkweg in Amsterdam volledig af. Met geel-blauw-rode vlaggen werd de nieuwe Latijn Amerikaanse ster met grenzeloos enthousiasme onthaald: Juanes is de nieuwe muziekheld van Colombia.

Maar vanaf het moment dat de hit La Camisa Negra doorstootte tot de hoogste regionen van de hitlijsten hebben ook Nederlandse fans de latino ster in hun armen gesloten. Door collaboraties aan te gaan met o.a. Nelly Furtado en The Black Eyed Peas breidde zijn succes de afgelopen jaren zich als een olievlek uit. Wie zich opmaakt voor Juanes komende La Vida World Tour zal zich afvragen: zullen zijn Colombiaanse fans het opnieuw zo heerlijk bont maken?

Let op: op donderdag 24 januari start om 17.00 uur de presale van dit concert via Live Nation. Live Nation leden krijgen tot vrijdag 25 januari 17.00 uur, dus vóór de reguliere kaartverkoop, de gelegenheid kaarten voor het Juanes concert te bestellen. Ga voor meer info naar www.livenation.nl/juanes.

Dinsdag 10 juni 2008
Heineken Music Hall - Amsterdam Zuidoost
Entree: ¤ 38,- (exclusief servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop begint zaterdag 26 januari om 10.00 uur via de grotere postkantoren, de grotere Free Record shops, VVV's en GWK's, 0900 300 1250 (45 cpm), AUB Ticketshop en de bekende voorverkoopadressen. Of bestel online kaarten hier.