Gemeente Achtkarspelen


Achtkarspelen in het teken van de Sinnewiken!

De Sinnewiken-karavaan toert in juni door Fryslân. Een positief en hip festival met aandacht voor klimaatveranderingen duurzame energie! Uiteraard doet Achtkarspelen ook mee.

Op 10 en 11 juni strijkt de Sinnewiken-karavaan neer op het Torenplein in Surhuisterveen. Het festival bestaat uit educatie, cultuur, informatie, sport en entertainment in het teken van duurzaamheid en klimaat. Met concrete activiteiten laten we zien wat burgers en bedrijven zelf op dit gebied kunnen doen. Het doel is oplossingen te bieden, geen doemscenario's.

Bedrijven en organisaties uit de regio die op welke wijze dan ook betrokken zijn bij de bovengenoemde onderwerpen, kunnen op deze twee dagen aansluiten bij de Sinnewiken-karavaan. Er kan dan een stand voor u gereserveerd worden. Heeft u belangstelling om uw bedrijf of organisatie te presenteren tijdens het Sinnewiken-festival in Surhuisterveen? Neem dan contact op met Klaas Lanting van de gemeente Achtkarspelen, telefoon (0511) 54 81 11 of e-mail k.lanting@achtkarspelen.nl.

Kijk voor meer informatie op www.sinnewiken.nl.