Gemeente Lelystad

Avondfietsvierdaagse van 10 juni tot en met vrijdag 13 juni

Dinsdag 10 juni t/m vrijdag 13 juni houdt Toerclub Flevoland voor het hele gezin de Avondfietsvierdaagse. Deelnameboekjes zijn onder te koop bij het Infocentrum in de hal van het stadhuis.

Recreatief fietsen

Dit evenement, vooral bedoeld ter bevordering van het recreatieve fietsen, heeft inmiddels een vaste plaats verworven op de Lelystadse activiteitenkalender. Er zijn weer aantrekkelijke en afwisselende routes uitgestippeld. Uitgangspunt voor de routes is de afstand van 15 kilometer. Voor deelnemers van de 25 kilometer is een lus van 10 kilometer toegevoegd.

Deelnameboekje

Alle routes worden gedetailleerd beschreven in een deelnameboekje en tonen de veelzijdigheid van Lelystad. Fiets mee en ontdek dat Lelystad, dankzij de fraaie natuur- en bosgebieden rondom de stad, niet voor niets is genomineerd als Groenste Gemeente van Nederland. De boekjes zijn in de voorverkoop te koop bij het Infocentrum in de hal van het stadhuis, voor de prijs van 6 euro. Op dinsdag 10 juni kan er voor de start ook worden ingeschreven. De boekjes kosten dan 7.50. Kinderen t/m 13 jaar betalen ook nu 2,50.

Start

Vertrek van de Avondfietsvierdaagse is elke avond bij het clubgebouw van de Toerclub op Sportpark Schouw (voetbalvereniging Unicum). Starten tussen 18.00 en 19.00 uur. Voor pech onderweg is er een reparatiewagen beschikbaar.

Info

Alle informatie over deelname vindt u op de website van Toerclub Flevoland:

* www.toerclubflevoland.nl

---