Gemeente Aalten


Bodemsanering voormalig gasfabrieksterrein

Uitnodiging voor informatieavond d.d. 10 juni 2008. Graag nodigen wij u, mede namens de provincie Gelderland, uit voor een informatieavond op 10 juni 2008 over de bodemsanering op het voormalige gasfabrieksterrein aan de Bredevoortsestraatweg 109 te Aalten. De bijeenkomst vindt plaats in Zalencentrum 't Noorden, Lichtenvoordsestraatweg 44 te Aalten en begint om 19:30 uur.

Op 20 september 2007 hebben wij reeds het één en ander over de planning verteld. Inmiddels heeft Witteveen en Bos van de provincie Gelderland opdracht gehad voor een aantal werkzaamheden. Zij hebben gecontroleerd of de verontreinigingsituatie vergelijkbaar is met die uit de eerdere onderzoeken. Daarnaast hebben zij de mogelijkheden voor de aanpak van de verontreiniging bekeken. Graag willen we u daar wat meer over vertellen. Uiteraard zullen we wat meer vertellen over de planning van de werkzaamheden.

De gemeente Aalten, provincie Gelderland en Witteveen en Bos zullen aanwezig zijn.

Mocht u van tevoren vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met mevrouw C. Nijendijk van de provincie Gelderland (tel. 026 359 8817 / e-mail c.nijendijk@prv.gelderland.nl) of de heer H. Roebers van de afdeling Omgeving, team Milieu (tel 0543 493132 / e-mail bodemloket@aalten.nl)