Gemeente Roermond

Gemeente vertegenwoordigd op vastgoedbeurs Provada

Provada 2008 Van 10 t/m 12 juni 2008 is de Gemeente Roermond met private partners* vertegenwoordigd op de Provada, de vastgoedbeurs die wordt gehouden in de RAI te Amsterdam. Ook vorig jaar was de Gemeente hier met een stand aanwezig. Roermond is een ondernemende gemeente met visie op de toekomst van de stad. Dit bekend maken onder de (inter)nationale vastgoedwereld is het voornaamste doel van haar aanwezigheid op de beurs.

Tijdens het driedaagse beursevenement organiseert de standhouder allerlei ontmoetingen en bijeenkomsten. Zo heeft Roermond in haar programma een internationale netwerkborrel met Wirtschaftsförderung Mönchengladbach en Venlo opgenomen. Vanuit het stadsbestuur zijn dagelijks wethouders aanwezig om gesprekken aan te knopen met vertegenwoordigers van de vastgoedwereld en hen te interesseren voor Roermond. Naast de vele projecten, die op dit moment worden uitgevoerd (zoals bijvoorbeeld Oolderveste en het Kazerneplein) staan er ook nog veel op stapel (denk aan Jazz City en Roerdelta).

De stand is ontworpen door Engelman Architecten en geeft een mooi overzicht van de ligging van Roermond ten opzichte van de Euregio, haar bereikbaarheid en omgeving. Een boekje met daarin een beeld van de ambiance van Roermond wordt tijdens de beurs uitgereikt aan belangstellenden. Meer informatie over de Provada is te vinden op www.provada.nl.


* Partners:
Bonnema Huizen & Hypotheken, Designer Outlet Roermond, Engelman Architecten, Geelen Vastgoed en Bouw, Jack Frenken Makelaars en Hypotheekadviseurs, Kalle en Bakker, Rockwool, Holding Waterrecreatie Maasplassen BV, Meulen Projectontwikkeling, Nieuwe Borg Ontwikkeling, Leigraaf Midden-Limburg BV, Nouville Ontwikkelaars, Provincie Limburg, Van Pol Beheer, Rabobank Roermond, REO Midden-Limburg BV, Aannemersbedrijf Louis Scheepers, Wonen Roer & Maas.

Publicatiedatum: 28-5-2008 Bijgewerkt: 28-5-2008