Gemeente Enschede

Parkeergarage Stationsplein tijdelijk gesloten

Vanwege renovatiewerkzaamheden aan de parkeergarage Stationsplein zal de garage vanaf dinsdag 10 juni voor circa 1,5 week afgesloten zijn. Om toch optimaal in Enschede te kunnen parkeren wordt er verwezen naar de parkeergarage's Irene en H.J. van Heek.

De renovatiewerkzaamheden van de parkeergarage zijn in volle gang. Deze week gaat men de bestaande betonopschorting verwijderen. Omdat dit een risicovolle actie betreft heeft de gemeente besloten de garage voor 1.5 week af te sluiten. Na afronding van deze werkzaamheden is de garage op beperkte capaciteit beschikbaar.

Begin augustus opent parkeergarage Stationsplein haar nieuwe deuren voor het parkeerpubliek. Na de renovatie is de parkeergarage rolstoelvriendelijker en zullen de bestaande liftdeuren vervangen zijn door transparante exemplaren. Voor een beter toezicht in de parkeergarage wordt een camerasysteem aangebracht. Voor de voetgangers komt er een speciale automatische schuifdeur waardoor de garage na 23.00 uur alleen met een parkeerkaart toegankelijk is.

9 juni 2008