Politie Gelderland-Midden

West-Veluwe Vallei

---

Wageninger zet vriendin uit huis

Publicatiedatum: 10-6-2008 10:10:15

WAGENINGEN - Een 52-jarige Wageninger is in de nacht van maandag op dinsdag aangehouden op verdenking van mishandeling. De man zou die nacht zijn 50-jarige vriendin hardhandig het huis uit hebben gezet.

Rond half twee belde de vrouw de politie waarbij zij aangaf door haar vriend mishandeld te zijn en het huis uit was gezet. De vrouw was vervolgens naar haar buren gegaan. Toen agenten daar aankwamen verklaarde de vrouw dat haar vriend die avond in beschonken toestand thuis was gekomen en dat zij toen een woordenwisseling hadden gekregen. Vervolgens zou de Wageninger haar bij haar arm hebben gepakt en geschopt hebben. De Wageningse zou toen volgens eigen zeggen de woning zijn uitgezet. In de woning van het tweetal werd de Wageninger aangehouden. Hij is voor nader onderzoek ingesloten. (08-081174)

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

Edenaar verdacht van mishandeling dochter

Publicatiedatum: 10-6-2008 10:05:51

EDE - De politie heeft maandagavond een 58-jarige Wageninger aangehouden op verdenking van mishandeling van zijn 21-jarige dochter. De Wageningse deed maandagavond aangifte van mishandeling door haar vader. Het tweetal zou die avond ruzie hebben gekregen over de keuze van de tv-zender. Hierbij zou de Wageningse door haar vader in het gezicht zijn geslagen met een afstandsbediening. De man werd die avond in zijn woning aangehouden en is voor nader onderzoek in verzekering gesteld.
(08-081037)

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

Arnhemmer verdacht van huiselijk geweld

Publicatiedatum: 10-6-2008 10:04:45

EDE - De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag een 24-jarige Arnhemmer aangehouden op verdenking van huiselijk geweld. De man zou zijn negentienjarige ex-vriendin uit Ede in haar woning hebben mishandeld. Rond half drie kwam bij de politie een melding binnen van de buurvrouw die de Edese tegen de muren hoorde slaan en geschreeuw hoorde. Ter plaatse troffen agenten het tweetal in de woning aan. De vrouw verklaarde die nacht een woordenwisseling met haar ex te hebben gehad, waarop hij haar op de grond zou hebben gegooid en haar bij de keel zou hebben gepakt. Hierop werd de man aangehouden. Hij is voor nader onderzoek ingesloten.
(08-081186)

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

Winkeldieven aangehouden

Publicatiedatum: 10-6-2008 10:03:42

WAGENINGEN - De politie heeft maandagochtend een 69-jarige Wageninger aangehouden op verdenking van winkeldiefstal. De man werd rond half twaalf door een medewerker van een winkel aan de Tarthorst betrapt toen hij bij de kassa een fles port niet afrekende. Hierop sprak de medewerker de Wageninger aan en werd de politie gebeld. De man werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Daar bekende hij de diefstal. Tegen hem is proces - verbaal opgemaakt. (08-080768)

EDE - Twee dertienjarige jongens uit Ede zijn maandagmiddag rond twee uur door de politie aangehouden. Zij worden verdacht van winkeldiefstal. De jongens werden in de kraag gevat door een medewerker van een winkel aan de Bellestein nadat zij de kassa gepasseerd waren met twee blikjes drinken en snoepgoed zonder af te rekenen. Het tweetal werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Daar bekenden ze de diefstal. Na verhoor werden de jongens overgedragen aan hun ouders. De minderjarige Edenaren hangt een alternatieve straf van bureau Halt boven het hoofd. (08-080877)

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---