Zeehondencreche Pieterburen

Waterratten zwemmen EUR 2.500,- bij elkaar

Zwemvereniging `de Waterratten Berkel-Enschot' heeft op 31 mei jongsleden bijna EUR 2.500,- bij elkaar gezwommen voor Zeehondencrèche Lenie 't Hart. Onder grote belangstelling van ouders en andere geïnteresseerden hebben 107 kinderen 2070 baantjes gezwommen. In totaal leverden de baantjes EUR 2.495,15 op, waarmee de kinderen vijf zeehonden kunnen gaan adopteren. De kleintjes hebben een hindernisbaan gelopen en gezwommen en zo ook bijgedragen aan de mooie prestatie. Marcel Siegers van de Zeehondencrèche was erbij om de kinderen aan te moedigen om nóg harder te zwemmen. Natuurlijk vertelde hij ook hoe het gaat met de zeehonden.

Marcel vertelde hoe het gaat met de zeehonden In de aanloop naar het zwemfestijn is een kleurwedstrijd gehouden. Daaraan hebben 74 kinderen meegedaan die allemaal hele fraaie kleurplaten hebben gemaakt. De winnaars kregen een leuke zeehondenknuffel van de Zeehondencrèche. Dit waren Anouk Reinders (2 jaar), Luca Levens (3 jaar), Milou Basters (4 jaar), Isa Lierop (5 jaar), Stijn van dongen (6 jaar) en Anne van Spaendonck (9 jaar).

De kinderen mochten ook al namen verzinnen voor de te adopteren zeehonden. En het zijn prachtige namen geworden: Spetter, Dora, Twiettwiet, Klurtie en Puk.
De Zeehondencrèche Lenie 't Hart is ontzettend blij met de donatie en bedankt de Waterratten Berkel-Enschot hartelijk!

10-06-2008 Bron: Zeehondencrèche Lenie 't Hart