Politie Gelderland-Midden

Arnhem Veluwezoom

---

Mishandeling na verkeersconflict

Publicatiedatum: 10-6-2008 13:25:28

ARNHEM - Een 30-jarige Arnhemmer is maandag door de politie aangehouden op verdenking van mishandeling. De man zou rond half zes een 28-jarige Arnhemse hebben mishandeld na een verkeersconflict aan de Gelderse Rooslaan.

De automobiliste stond op dat moment te wachten voor het rode verkeerslicht aan de Huissensestraat in de richting van de Gelderse Rooslaan. Op het moment dat de vrouw wilde oversteken zou de man naast haar zijn komen rijden en haar hebben afgesneden. Het tweetal kreeg hierover een woordenwisseling. De Arnhemmer zou vervolgens zijn uitgestapt en het portierraam van de auto hebben vernield. Tevens zou hij de Arnhemse geslagen hebben. Even verder op parkeerden het tweetal hun auto waarop de woordenwisseling verder ging. Een 26-jarige Arnhemmer die getuige was van het voorval kwam verhaal halen en zou toen door de man geschopt zijn. Ook zijn vriendin zou door de man geschopt en geslagen zijn. De Arnhemmer kon even later door de politie worden aangehouden. Hij is voor nader onderzoek in verzekering gesteld.
(08-081043)

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

Arnhemmer aangehouden na ingooien autoruit

Publicatiedatum: 10-6-2008 13:23:06

ARNHEM - De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag een 54-jarige Arnhemmer aangehouden. De man wordt verdacht van het ingooien van een autoruit aan de Nieuwe Kade. Een getuige belde de politie nadat hij gezien had dat de man een autoruit had vernield. Op basis van het signalement kon de Arnhemmer rond half vier worden aangehouden. Tijdens het fouilleren van de man werden diverse spullen aangetroffen waaronder een mobiele telefoon en een zonnebril. Deze spullen zijn vermoedelijk afkomstig van diefstal eerder die avond aan de Pauwstraat. De Arnhemmer is voor nader onderzoek ingesloten. (08-081188)

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---