Winnares wint EUR 10.000 netto per jaar met Win for Life Kraslot

10/06/2008 16:06

De Lotto

Rijswijk, 5 juni 2008

Een vrouw uit Barneveld wint EUR 10.000 netto per jaar voor de rest van haar leven!

Tijdens het boodschappen doen wisselde de gelukkige winnares de winst van andere Krasloten in bij Super de Boer op de Amersfoortsestraat 70 te Barneveld.

Hiervoor kocht zij enkele Win for Life Krasloten. De winnares vertelde dat zij tijdens het openkrassen het speciale winnende Win for Life symbool ontdekte en zich realiseerde dat zij de unieke hoofdprijs van EUR 10.000 netto per jaar voor de rest van haar leven had gewonnen. Vol ongeloof controleerde zij het Kraslot nogmaals en belde direct met de consumentenservice van De Lotto. Hier werd het fantastische nieuws bevestigd dat zij inderdaad de winnares was van een levenslange en zeer unieke hoofdprijs.

Om te vieren dat het winnende lot is verkocht, wordt er op 12 juni om 11 uur een grote taart aangesneden bij Super de Boer, Amersfoortsestraat 70 te Barneveld.

Win for Life Kraslot

Het Win for Life Kraslot is sinds maart dit jaar toegevoegd aan het Krasloten assortiment. De hoofdprijs is een zeer unieke, want de EUR 10.000 netto wordt jaarlijks uitgekeerd voor de rest van iemands leven. Nu de eerste hoofdprijs is gevallen, zit er naast ruim 300.000 andere geldprijzen nog één Win for Life hoofdprijs in de resterende oplage.

Krasloten steunt de Goede Doelen

De opbrengsten van De Lotto, waar Krasloten een merk van is, komen na aftrek van het vele prijzengeld, ten gunste van Goede Doelen op het gebied van sport, cultuur, maatschappelijk welzijn en volksgezondheid. In totaal droeg De Lotto in 2007 EUR 54 miljoen af aan deze Goede Doelen. Van dit bedrag gaat EUR 39 miljoen naar het NOC-NSF. Naast de topsport profiteren zo ook de amateursport en breedtesport van een grote jaarlijkse bijdrage. Na de overheid is De Lotto al 47 jaar de grootste structurele financier van de Nederlandse sportwereld. De overige EUR 15 miljoen is verdeeld onder de overige Goede Doelen, waaronder het Prins Bernhard Cultuurfonds, het Oranjefonds en het Astmafonds.