Gemeente Almelo

Het vernieuwde Sluitersveld viert feest en iedereen mag meedoen

10 juni 2008 - Onder het motto 'Een vernieuwd Sluitersveld - Dat telt' is er de hele week feest in "de wijk waar je trots op mag zijn".

Groeten uit het vernieuwde Sluitersveld
Ansichtkaart uit "trotse wijk"

De vernieuwing van het Sluitersveld is al enige tijd aan de gang, en er gaat nog veel gebeuren. Maar nu al is in één van de oudste wijken een geheel nieuwe buurt verrezen op het Hedemanterrein, waar ooit de Hedeman Textielfabrieken stonden. Er is een nieuwe brede buurtschool, een nieuw winkelplein, een nieuwe winkelstraat en gratis parkeren.

Om dat te vieren is er de hele week feest in het Sluitersveld met onder andere Almelose hip hop van Next Item, Haaksbergse hits van Thomas Berge en spectaculaire trommels van de Koreaanse groep Dulsori op verschillende podia in de wijk. Verder heel veel theater, een braderie en een mini-kermis. En natuurlijk linten knippen en onthullen met belangrijke mensen.

De Feestweek Sluitersveld is gratis toegankelijk voor iedereen en is mogelijk gemaakt door veel vrijwilligers uit het Sluitersveld, Stichting Sint Joseph Almelo en de Gemeente Almelo.

Zie ook:

* Programma Feestweek Sluitersveld