Pierot Coiffures & Beauté winnaar Global Salon Business Award 2008

10/06/2008 16:16

Pierôt Coiffures B.V.

Hollywood, Californië - Maandagavond 9 juni 2008 hebben Maurice & Daniëlla Pierot tijdens de uitreiking van de Global Salon Business Awards in het legendarische Hollywood Renaissance Hotel, de Entrepreneurial Excellence Award for Client Philosophy, Marketing & Promotion in ontvangst mogen nemen uit handen van de

Amerikaanse TV-persoonlijkheid Leeza Gibbons, host van Entertainment Tonight van de NBC.

De tweejaarlijkse Global Salon Business Awards is sinds 2004 in het leven geroepen om de zakelijke expertise van de professionele saloneigenaren te waarderen en honoreren. 'Dit is het enige programma dat laat zien dat saloneigenaren in deze bedrijfstak de ondernemers van morgen zijn en op hun manier naar vernieuwende en grote successen leiden' aldus Paula Kent Meehan, icoon in de Beauty Industrie, oprichtster van Redken en President van de Global Salon Business Awards.

In november 2007 ontvingen Maurice & Daniëlla Pier(oo)t, bekend van het Weekblad Privé en

tv-programma's als Beauty Touch en Make me Beautiful, een nominatie van L'Oréal Professionel voor de Global Salon Business Award 2008. Naast Pier(oo)t Coiffures & Beauté waren nog 3000 andere succesvolle en innoverende salons uit 22 landen genomineerd. Om een award in de wacht te kunnen slepen moesten de saloneigenaren een gedetailleerd dossier insturen waarin zij hun visie op het gebied van salonleiderschap, algemeen management, financiële structuur, klantenfilosofie, marketing en promotie duidelijk maakten. Deze onderdelen zijn in Amerika door een vertrouwelijke en onpartijdige internationale vakjury, geleid door de UCLA Anderson School of Management, beoordeeld op onderscheidend zakelijk succes en de bijzondere en vernieuwende bijdrage die de salon levert aan de kappersindustrie.

De Entrepreneurial Excellence Award for Client Philosophy, Marketing & Promotion erkent en honoreert de filosofie, de missie en de visie van Maurice & Daniella Pierot. De manier waarop Pierot Coiffures & Beaute omgaat met hun clientèle, door middel van onder andere innovatieve promotionele activiteiten, loyaliteitsprogramma's en uitstekende service, alsmede het succesvol in de markt zetten van het merk en imago, heeft ervoor gezorgd dat deze prestigieuze prijs die vrij vertaald 'uitmuntendheid' onderstreept door de jury aan Maurice & Daniella is toegekend.

Maurice Pierot: 'Het was een geweldige avond hier op het Hollywood Highland complex; de rode loper was lang, vol fotografen en vakpers uit de hele wereld. Dit is 'the top of the World', dit zijn de Oscars van het kappersvak en om deze uitgerekend in Hollywood in ontvangst te mogen nemen is in één woord fantastisch! Tussen de Internationale sterren van de branche hebben we vooral genoten en zijn nog meer geïnspireerd en gemotiveerd geraakt dan ooit tevoren! Wij willen onze klanten laten meegenieten van ons succes want uiteindelijk is dit toch de Michelin-ster van ons vak en onze klant staat hierin centraal.'

Maurice & Daniella hebben tijdens hun verblijf de gelegenheid aangegrepen om een special te maken over Hollywood Hair & Beauty. Met de cameraploeg van het RTL-programma Beauty Touch hebben zij opnames gemaakt bij de lievelingskappers- en beautystylisten van de sterren in Hollywood (onder andere bij Jose Eber, starstylist en winnaar van de Lifetime Achievement Award) om zo hun geheimen te openbaren aan het Nederlandse publiek tijdens een nieuw seizoen Beauty Touch.





http://www.salonbusinessawards.com