Te huur: Telefoonnummers

10/06/2008 16:58

ADD Telecom

ADD Telecom biedt een unieke dienst aan. Bij ons bedrijf kunnen bedrijven of particulieren een telefoonnummer huren in ieder Nederlands netnummer gebied. Dit telefoonnummer wordt doorgeschakeld naar een telefoonnummer dat de gebruiker aangeeft. De mogelijkheid bestaat zelfs dat de gebruiker zelf, via onze website, de doorschakeling regelt en dus volledig flexibel bereikbaar is.

Het telefoonnummer wordt via onze digitale telefooncentrale doorgeschakeld. Hierdoor is de gebruiker niet afhankelijk van het netnummer gebied waar de gebruiker is gevestigd. Iemand die in Groningen woont kan zonder problemen een telefoonnummer uit Middelburg bestellen. Verhuizen is ook geen probleem meer. Indien de gebruiker dat wenst, blijft het nummer behouden.

Deze unieke dienst is ideaal voor:


- de ondernemer die geen duur contract voor een vaste lijn wil hebben, maar toch een professionele uitstraling wil creëren door met een vast telefoonnummer te adverteren in plaats van zijn mobiele nummer.


- een onderneming die bereikbaar wil zijn via een lokaal servicenummer en op deze manier de lokale betrokkenheid te benadrukken


- een startend bedrijf of vestiging dat de kosten wil beperken maar toch via een vastnummer bereikbaar wil zijn

Wanneer een gebruiker toch besluit om een telefoonaansluiting aan te schaffen kan het gehuurde nummer zonder extra kosten meegenomen worden naar de nieuwe provider.

Voor alle voorwaarden en kosten kunt u kijken op onze website: http://www.addtelecom.nl





http://www.addtelecom.nl

www.addtelecom.nl