Gemeente Sint-Oedenrode


OPENBARE BESLUITENLIJST B&W VERGADERING D.D. 10 juni 2008 PAGINA 1

Nr. 5 Onderwerp Voorstel Besluit Samenvatting. Aanwezig:
BurgemeesterP.M. Maas
Wethouder H.W.M.A. van den Berk ­ van de Laar,
Wethouder J.C.M. Hendriks ­ van
Kemenade,
Wethouder R.A. Dekkers
Gemeentesecretaris J.W.F. Compagne.
1. Best.secr Openbare- en niet openbare Besluitenlijst Goedkeuring Akkoord. B&W-vergadering dd. 2 juni 2008

2. BEZ-HZ Dwangsombeschrijving paardenstalletjes 1. last onder dwangsom opleggen aan de huurder van Akkoord. Kortestraat. het perceel Kortestraat, dhr.v. Rijsingen; 2. akkoord gaan met aanzegging last onder dwangsom.


3. PBZ-BW Verkoop strook grond Korenlaan 27. 1. instemmen met verkoop van een strook grond naast Akkoord met aanvullende Korenlaan 27; voorwaarde geen extra 2. instemmen met verkoop van twee stroken groen voor ontsluiting. Korenlaan 27; 3. voorwaarde stellen dat eventuele planschadeovereenkomst wordt gesloten.


4. PBZ-BW Plan van aanpak bouwbeleidsplan. Instemmen met de beschreven structuur/aanpak om te Akkoord. komen tot een bouwbeleidsplan.
5. PBZ-BW In gebruikgeving strook grond tbv pad Advies van 1-4-2008 (geen toestemming verlenen om een Gemeentegrond in gebruik over gemeentegrond (dhr.v.d. Wijdeven, pad aan te leggen over gemeentegrond) intrekken en geven. Doornappel 6). besluiten wel toestemming te verlenen voor ingebruikgeving van gemeentegrond.
6. SLZ-EVO Bibliotheekpunten in Boskant, Nijnsel en Instemmen met: Akkoord. Olland en subsidiëring bibliotheekwerk. 1. de realisatie van bibliotheekpunten in Boskant, Nijnsel en Olland ter vanging van de bibliotheekbussen met ingang van 1-9-2008; 2. de eenmalige investeringskosten voor de inrichting van de bibliotheekpunten ad 26.867,-- te dekken uit de UPC-middelen ( 20.000,--) en het restant-budget kleine kernenbeleid ( 6.867,--) 3. de invulling van de 2e structurele bezuiniging in 2008 op de subsidie van de bibliotheek ad 10.000,-- door verminderde openingstijden in de zomervakantie, verminderde openingstijden met ingang van 18-8- 2008 met één uur per week en een onttrekking uit de voorzieningen; 4. de tekening van de bestuursovereenkomst 2008-2011

OPENBARE BESLUITENLIJST B&W VERGADERING D.D. 10 juni 2008 PAGINA 2

Nr. 5 Onderwerp Voorstel Besluit Samenvatting. betreffende de jaren 2009, 2010 en 2011; 5. de raad schriftelijk op de hoogte stellen van het besluit.


7. SLZ-IG Camerabewaking bedrijventerreinen 1. de uitvoering van de werkzaamheden gunnen aan Van Akkoord. Sint-Oedenrode de Vleuten elektrotechniek Sint-Oedenrode; 2. afzien van de fysieke afsluiting van het bedrijventerrein in Nijnsel en derhalve om volledige veiligheidsdekking te verkrijgen 2 extra camera's plaatsen.


8. OSZ-JZ Kapvergunning tbv nieuwbouwlocatie Te besluiten tot het gedeeltelijk herroepen en voor het Akkoord. Lieshoutseweg-Eimbert; bezwaarschrift. overige in stand laten van de verleende kapvergunning onder opname van een voorschrift tav het moment waarop van de kapvergunning gebruik mag worden gemaakt.
9. OSZ-JZ Sloopvergunning tbv nieuwbouwlocatie Te besluiten tot het in stand van de sloopvergunning. Akkoord. Lieshoutseweg-Eimbert; bezwaarschrift.
10. PBZ-BW In gebruik geven grond. 3. circa 5 m2 gemeentegrond in gebruik geven tbv Akkoord. overkapping tuinhuis; 4. de in gebruik genomen gemeentegrond laten ontruimen.


11. PBZ-BW Boring t.b.v. aanleg elektriciteit en Toestemming verlenen voor het doen van een boring Akkoord. sproei-installatie. vanaf de Liemdseweg 6.
12. PBZ-BW Verzoek tot uitbreiding van een In principe medewerking verlenen aan verzoek. Akkoord. minicamping aan de Everse Bergen 4 (uitbreiding plaatsen).

13. PBZ-WIZ Zorg voor jeugd. Instemmen met de contracten met de leverancier Inter Akkoord. Acces.
14. SLZ-EVO Jaarrekening 2007 peuterspeelzaalwerk 1. instemmen met de jaarrekening 2007 en de definitieve Akkoord. van Kinderopvang Humanitas. subsidie 2007 vaststellen op een bedrag van 82.000,--; 2. de jaarrekening ter inzage leggen voor de raad.


15. SLZ-EVO Jaarrekening en ­verslag 2007 Stichting 1. instemmen met de jaarrekening 2007 en de definitieve Akkoord. Meierijse Instellingen voor Kunsteducatie subsidie 2007 vaststellen op een bedrag van (MIK). 208.636,--; 2. de jaarrekening ter inzage leggen voor de raad.