Schuitema NV

Persberichten


Aankondiging Algemene Vergadering van Aandeelhouders

Schuitema n.v. maakt bekend dat haar Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AvA) zal plaatsvinden op dinsdag 10 juni 2008.

Tijdens deze vergadering zal onder meer een toelichting worden gegeven op de overname door CVC Capital Partners van de door Ahold en CKK gehouden aandelen in Schuitema n.v. (in totaal circa 98,3% van de aandelen in Schuitema).

Ook zal de aandeelhouders om goedkeuring worden gevraagd voor vrijstelling op de biedplicht van de desbetreffende CVC entiteit op de resterende 1,7% van de aandelen in Schuitema gehouden door de minderheidsaandeelhouders. Indien de minderheidsaandeelhouders met 95% van de op de AvA uitgebrachte stemmen instemmen met een vrijstelling voor het doen van een verplicht bod zal een inkoopprocedure worden gestart door Schuitema. Daarbij zal Schuitema een bod op de resterende
1,7% van de aandelen uitbrengen van EUR 26 per aandeel. Hiermee is mede verdisconteerd dat deze inkoopprocedure minder tijdrovend en kostbaar is dan een verplicht bod door de desbetreffende CVC entiteit.

Indien de vrijstelling voor een verplicht bod niet wordt verkregen, zal de verplichtbod procedure worden gevolgd door de desbetreffende CVC entiteit en zal op basis van de verplicht bod regels een prijs van EUR 20,10 per aandeel worden geboden.
Naast de volledige agenda voor de AvA is vanaf heden tevens een aandeelhouderscirculaire te raadplegen via de website van Schuitema.
---