Ingezonden persbericht


Persbericht

Tiel, 29 mei 2008

HBM on Tour 2008: seminars over praktische meettechnologie

Hottinger Baldwin Messtechnik (HBM), één van de toonaangevende producenten van meet- en weegapparatuur, organiseert van dinsdag 10 juni t/m vrijdag 13 juni in het Van der Valk Hotel Gilze-Rijen te Gilze het jaarlijkse seminarprogramma over industriële meettoepassingen. De informatiedagen en de workshop staan in het teken van praktische meettechnologie. Daarbij komen onder meer het gebruik van rekstroken, weegtechnologie, de inrichting van de meetketen en dynamisch wegen aan de orde.

HBM is specialist op het gebied van (industriële) weeg- en meettechniek. Met de seminars wil HBM bedrijven en instellingen informeren over de werking en toepassing van moderne technologieën. De seminars zijn bedoeld voor een breed scala van sectoren waaronder productiebedrijven, procesindustrie (food en chemie), constructie en machinebouw, de automobielindustrie en de transportsector.

Het programma:

Dinsdag 10 juni
Studiedag: De basis van rekstroken

Woensdag 11 juni
Workshop: De toepassing van rekstroken

Donderdag 12 juni
Studiedag: De meetketen: van sensor tot meetversterker

Vrijdag 13 juni
Studiedag: Basisprincipes van de weegtechnologie

Zowel de studiedagen als de workshops duren van 09.00 tot 17.00 uur. Deelname aan de informatiedagen is gratis; voor de workshops wordt een vergoeding van 280 euro per werkplek gevraagd. De werkplekken zijn allemaal voorzien van moderne meet- en testapparatuur, waarmee de deelnemers tijdens de workshops zelf werken. Elke werkplek is geschikt voor maximaal drie personen van één bedrijf. Per workshop is slechts een beperkt aantal werkplekken beschikbaar.

Voor een exemplaar van de seminarbrochure met het complete programma of voor inschrijving kunt u contact opnemen met HBM: via info@bnl.hbm.com of via telefoonnummer +31 (0)344-673434. Het programma is ook te vinden onder de link naar 'HBM on Tour' op www.hbm.com. Om zeker te zijn van een plaats bij één of meer van de seminars is vroegtijdige reservering aan te bevelen. Dit kan tot een week voor de seminars.


---