Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Unieke samenwerking SADC, Schiphol Real Estate en Haven Amsterdam op Provada

Onder het thema: Eén regio, álle ruimte presenteren SADC, Schiphol Real Estate en Haven Amsterdam zich voor het eerst op één gezamenlijke stand op de Provada. Deze beurs vindt plaats van 10 t/m 12 juni in de Amsterdam RAI.

De afgelopen twee jaar hadden SADC en Schiphol Real Estate zich al verenigd met een stand op de Provada. Deze succesvolle formule heeft zich dit jaar uitgebreid met Haven Amsterdam. De samenwerking van deze drie partijen is bijzonder , vertelt SADC directeur Ruud Bergh. Samen bieden wij iets wat uniek is in Nederland. Een luchthaven en zeehaven met hoogwaardige vestigingslocaties zo dicht bij elkaar. De drie partijen vertegenwoordigen de basisbegrippen grond, lucht en water. Deze elementen zijn duidelijk herkenbaar op onze stand. Het vierde element vuur krijgt extra aandacht tijdens de cocktailborrels die op dinsdag 10 en donderdag 12 juni tussen 16.00 en 19.00 uur plaatsvinden. Diverse ontwikkelingen en projecten in de regio worden gepresenteerd op de stand, waaronder ACT Beyond Logistics, The Outlook op Schiphol en Stadhaven Minerva en Atlaspark voor Haven Amsterdam.

SADC seminar

SADC organiseert tijdens de Provada ook een seminar met het thema: Eén regio, álle ruimte. Regionale samenwerking in de praktijk . Partijen (markt en overheid) zoeken steeds meer naar samenwerking. Deze samenwerking vergt een nadere focus en duidelijke invulling. Sprekers Henry Meijdam (voorzitter VROM-Raad), Ruud Bergh (Directeur SADC) en Job Dura (Directeur Dura Vermeer) zullen vanuit hun achtergrond ingaan op actuele thema s zoals de kwaliteit van bedrijfsterreinen, regionale afstemming, bestuurlijke hobbels etc. Het seminar vindt plaats op woensdag 11 juni van 15.30 tot 17.00 uur met aansluitend een borrel op de gezamenlijke stand.

Meer informatie

SADC, Schiphol Real Estate en Haven Amsterdam presenteren zich in Hal 11 standnummer 11-14A. Voor meer informatie over de stand, borrels of het seminar, kan contact opgenomen worden met Bianca Boulonois, b.boulonois@sadc.nl

-----------------------------------EINDE PERSBERICHT--------------------------------

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht