Ingezonden persbericht


Sybilla Dekker opent DHV-stand op Provada

Provada is op 10, 11 en 12 juni het Nederlandse ontmoetingspunt voor vastgoed in de Amsterdam RAI. Advies- en ingenieursbureau DHV nodigt u hierbij van harte uit aanwezig te zijn bij de opening van de DHV-stand door Sybilla Dekker op dinsdag 10 juni.

Mevrouw Dekker, voormalig Minister van VROM, zal worden ontvangen door Eugene Grüter, directeur DHV B.V.

Het programma ziet er als volgt uit:

11.00 uur Ontvangst op de DHV-stand in de Hollandhal (hal 11, stand 11.71)

11.10 uur Formele opening en toelichting door mevrouw Dekker

11.30 uur Presentatie prototype GEM2* op een interactieve GIS-tekentafel aan mevrouw Dekker. Tijdens deze presentatie is er voor de pers ruime gelegenheid foto's te nemen

11.45 uur Einde persgedeelte


* Op een interactieve GIS-tekentafel krijgt mevrouw Dekker een demonstratie van het prototype van GEM2, DHV's nieuwe state-of-the-art programma voor gebiedsexploitatie. Mevrouw Dekker zal inzoomen op een luchtfoto van Nederland en vervolgens met een digitale pen een gebied inrichten met o.a. woningen, bedrijven en groen waarna het programma direct inzicht geeft in het aantal woningen, de verschillende kosten en opbrengsten, het ruimtegebruik etc.

Naast de opening wijzen wij u graag op twee DHV-lezingen tijdens het bijbehorende Provada-congres:


* dinsdag 10 juni 11.30 uur: lezing door dr. Harm Jan Korthals Altes, senior adviseur bij DHV, over sociaal veilig ontwerpen (zaal P, hal 10);


* woensdag 11 juni 13.30 uur: lezing door ir. Maurice Hermens, consultant bij DHV, en ir. Jan Pesman, partner bij Cepezed Architecten, over duurzame gebouwen (zaal P, hal 10).

Uiteraard bent u tijdens alle dagen van de Provada van harte welkom op de DHV-stand om nader kennis te maken met ons uitgebreide dienstenpakket op het gebied van duurzame vastgoed- en gebiedsontwikkeling.

---