Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Heerlen, 14-4-2008

Parkstad en Städteregion Aachen presenteren zich op de Provada

Aan grenzen ontstaat Energie ! Onder dit motto presenteren Parkstad Limburg en de Städteregion Aachen zich op de Internationale Vastgoed Beurs ProVaDa. Deze wordt van 10 tot en met 12 juni gehouden in de RAI te Amsterdam en is dagelijks geopend van 10.00 - 19.00 uur.

Afgelopen twee jaar hebben diverse partners uit de regio hier ook al aan deelgenomen. Nieuw dit jaar is dat naast 5 (semi) publieke partners, te weten de gemeente Heerlen, Avantis European Science & Businesspark, Euregionale 2008, Industrie- und Handelskammer Aachen (IHK) en het Aachener Gesellschaft für Innovation und Technologie (AGIT), ook 5 private partners uit beide regio's aan deze gezamenlijke presentatie meedoen: projectontwikkelaar TCN Charlemagne, IPMMC Vastgoed (ontwikkelaar van het CBS-gebouw in Heerlen), Woningmarktcijfers.nl, AMW Projekte (vastgoedontwikkelaar in Duitsland) en NUON Energie und Service. Daarmee is het een echt grensoverschrijdende publiek-private samenwerking.

Gedurende 3 dagen zullen deze partners zich presenteren aan zo'n 17.000 bezoekers afkomstig uit alle geledingen van de vastgoed branche. Doel van deze presentatie is hen kennis te laten maken met de kwaliteiten van en kansen in deze grensoverschrijdende regio in het hart van het Europese kerngebied.

Naast informatie die geboden wordt, maken de bezoekers van deze gezamenlijke stand op ludieke wijze kennis met de grote verscheidenheid in de regio. Er zijn speciale energie cocktails in de aanbieding en er kan een virtuele fietstocht door het landschap gemaakt worden. Daarbij zijn diverse prijzen te winnen, die zijn aangeboden door Parkstad Attractief. Hoofdprijs is een compleet verzorgd weekend voor 2 personen in Parkstad Limburg met overnachting in het recent geopende 4 sterren Snowworld Hotel.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met
Kees Werkhoven, programmamanager Economie, tel. 045 - 5700131 Lysbeth den Dulk, communicatie-adviseur, tel. 045 - 5700174


---- --