Paul Capital breidt aanwezigheid in opkomende markten uit

10/06/2008 08:03

PR Newswire

NEW YORK, June 10 /PRNewswire/ --

- Team voor private equity secondaries breidt bereik uit naar Azië en Latijns-Amerika

Paul Capital, een innovatief leider in private equity secondaries, heeft vandaag aangekondigd dat het zijn aanwezigheid in de opkomende markten heeft uitgebreid met de opening van kantoren in Hong Kong en Sao Paulo en dat het drie senior medewerkers aan zijn secondary team heeft toegevoegd om deze uitbreiding en zijn groeiend netwerk van sourcing-agenten te ondersteunen.

Duncan Littlejohn, die al sinds 2007 als adviseur voor Paul Capital werkt, heeft zich als directeur bij het secondary-team van Paul Capital gevoegd. Littlejohn heeft de leiding van het kantoor van de firma in Sao Paulo, het eerste kantoor in Latijns-Amerika dat zich specifiek richt op private equity secondaries. Hij zal daarnaast leiding geven aan transacties in heel Latijns-Amerika. Littlejohn, die al sinds 1989 in Brazilië woont , was voorheen partner in de Braziliaanse private equity firma BPE Investimentos en haar voorganger, Brasilpar.

Lucian Wu is in april 2008 in dienst getreden als directeur bij het secondary-team van Paul Capital en zal het kantoor in Azië van de firma leiden. Wu is verantwoordelijk voor de investeringsactiviteiten van Paul Capital in secondaries in heel Azië. Hij heeft meer dan tien jaar ervaring met directe private equity investeringen in Azië en was voorheen partner bij Henderson Private Capital in Azië en één van de oprichters van Electra Partners Asia.

Jason Sambanju is in augustus 2007 als directeur in dienst getreden bij het secondary-team van Paul Capital en heeft het kantoor in Hong Kong van de firma opgezet. Sambanju is verantwoordelijk voor de sourcing en effectuering van secondary transacties in de regio Azië-Pasific. Daarnaast ondersteunt hij met due diligence transacties buiten de regio die in belangrijke mate relevant zijn voor de markten in Azië. Sambanju was voorheen zeven jaar werkzaam voor Symphony Capital Partners in hun kantoor in Hong Kong.

"Paul Capital heeft meer ervaring in opkomende markten dan enige andere secondary firma in de wereld," zei David de Weese, General Partner van Paul Capital. "Wij zijn erg blij dat zulke talentvolle professionals bij onze firma in dienst zijn getreden. Het is zeer belangrijk om lokaal een sterk team in opkomende markten te hebben voor het sourcen en uitvoeren van transacties en om due diligence uit te voeren op secondary-gerelateerde mogelijkheden."

Mw. Ann Watson, die oorspronkelijk in 2001 als adviseur bij de firma in dienst trad en in 2004 een leidinggevende functie kreeg, heeft een nieuwe rol aanvaard als sourcing-agent gericht op Canada. Zij zal het kantoor van de firma in Toronto blijven leiden. Het wereldomspannende netwerk van sourcing agenten van Paul Capital omvat een twaalftal agenten in lokale markten, als Centraal- en Oost-Europa, Japan, Taiwan, het Midden Oosten, Noord-Amerika en West-Europa.

Paul Capital is een pionier op de secondary markt en bouwt al sinds 1991 voort op zijn wereldwijde bereik, zijn creatieve transactie structureringen en zijn reputatie van eerlijkheid en discretie om unieke
liquiditeitsoplossingen te bieden aan limited partners in de hele wereld.

Over Paul Capital
Paul Capital is opgericht in 1991 en beheert US$ 6,6 miljard aan investeringsverplichtingen voor zijn drie platforms die private equities secondaries, royalty en healthcare investeringen en een venture capital fund-of-fundsomvatten. De firma heeft vestigingen in Hong Kong, Londen, New York, Parijs, San Francisco, Sao Paulo en Toronto. De Paul secondariy-fondsen hebben meer dan 150 acquisities van belangen in limited partnerships en portfolio's van directe private equity-investeringen verricht. Via zijn fondsenprogramma voor secondaries is Paul Capital nu limited partner in meer dan 300 partnerships en 500 fondsen. Het secondaryteam biedt op maat gesneden liquiditeitsoplossingen voor verkopers van private equity en is een vertrouwd partner geworden van verkopers overal in de wereld die op zoek zijn naar een goede prijs, vertrouwelijkheid en op tijd uitgevoerde transacties. Meer informatie is te vinden op: http://www.paulcap.com.

Website: http://www.paulcap.com

Zach Siegel van Cohn & Wolfe voor Paul Capital, +1-212-798-9859, Zach_Siegel@CohnWolfe.com; of Anne Pearce van Paul Capital Partners, +1-646-264-1107, APearce@PaulCap.com






-