namens Covide

Nieuwe marketingstrategie Covide wordt duidelijk in nieuwe site

BEDRIJF CLAIMT 30% PRODUCTIVITEITSWINST TE KUNNEN LEVEREN

Barneveld, 10 juni 2008 - Met het live brengen van de nieuwe site laat Covide meteen haar nieuwe marketingstrategie zien. Geheel gericht op het gebruik via het internet. Met een stevige claim over productiviteitswinst als nieuwe speerpunt en met verrassende mogelijkheden voor partners.

Dat er met de komst van de in het IT-landschap zijn sporen verdiend hebbende en nu van Sogyo afkomstige Robert Vos iets is veranderd in de marketing van Covide is het understatement van het jaar. Met de door Vos bedachte nieuwe marketingstrategie mengt Covide zich weer nadrukkelijk aan het front.

Meest opvallend daarbij is, dat het bedrijf niet langer de IT-gerelateerde voordelen van Covide hanteert als voornaamste wapen om de gunst van de klant. In de nieuwe marketingstrategie staat 'productiviteitswinst' centraal. Met sluit daarbij aan bij onderzoekers, die rapporteren, dat betere communicatie tussen medewerkers en afdelingen binnen organisaties kunnen leiden tot 30% productiviteitswinst. Terwijl 1% productiviteitswinst al kan leiden tot een verhoging van het bedrijfsresultaat met 15%. Covide claimt die 30% productiviteitswinst te kunnen leveren, wanneer een bedrijf zich met behulp van Covide opnieuw organiseert.

Op de nieuwe site is ook verrassend veel ruimte voor partners, ambassadeurs en demonstratiefilmpjes. "Ja, want Covide moet je zien. Ik heb als ondernemer met een grote IT-achtergrond veel gezien, maar wat Covide te bieden heeft, moet je met eigen ogen zien om het te geloven." vertelt Robert Vos. "Daarom gaan we de zoemr ook benutten om ons goed voor te bereiden op het najaar. Dan gaan we echt actie voeren richting een regionaal partnerkanaal. Want bij Covide denken we, dat voor de regionaal georiënteerde ICT-dienstverlener juist grote kansen zijn weggelegd. Wij denken hen een bijzonder aantrekkelijk aanbod te gaan doen."

---

Over Covide
Covide is Groupware - CRM - VoIP telefooncentrale - CMS met geïntegreerde zoekmachinemarketing
Covide biedt volledig geïntegreerde communicatie, altijd en overal via het internet beschikbaar
Covide claimt 30% meer productiviteit tegen aanzienlijk lagere bedrijfskosten

Covide's oplossingen werken cross platform (Windows, Apple, Linux).
Covide is in het Engels en Nederlands beschikbaar en helemaal Open Source!

Contactpersoon: Willem Massier
E. wmassier@covide.nl
I. www.covide.nl