Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Kant en klare Corel(TM) bedrijfsoplossing voor presentaties en eigen unieke huisstijl

Kom altijd goed voor de dag met CorelDRAW(TM) Graphics Suite X4

Voorburg, 10 juni 2008 -- Met CorelDRAW(TM) Graphics Suite X4 maakt u in een handomdraai professionele toppresentaties die er toe doen. In zelf ontwikkelde huisstijlen onderscheidt u uw bedrijf. Met precisie, toonaangevende bestandscompatibliteit en een hoogwaardige inhoud heeft u alles in huis om uw bedrijfsimago positief te beïnvloeden. Met CorelDRAW(TM) Graphics Suite X4 scoort u gemakkelijk in kenmerkende logo's, markant marketingmateriaal en opvallende grafische webelementen.

CorelDRAW(TM) Graphics Suite X4 is het ideale hulpmiddel voor elke ontwerper die zijn eigen marketingmateriaal willen maken. Of het nu gaat om het kiezen van een eigen identiteit inclusief logo's en product- en bedrijfsmerken of het opstellen van specifiek materiaal zoals brochures, advertenties en nieuwsbrieven, met CorelDRAW(TM) Graphics Suite kunt u uw eigen promotiemateriaal maken en uw marketing intern uitvoeren. Hierdoor bespaart u niet alleen aanzienlijk veel tijd en geld, maar krijgt ook meer controle over uw creativiteit.

Daarnaast bevat CorelDRAW Graphics Suite een groot aantal krachtige gereedschappen en functies die precisie en gebruiksgemak bieden bij het maken van bedrijfskledingontwerpen, patronen en opdrukken. CorelDRAW Graphics Suite bevat alles wat u nodig hebt om grafische tekens in alle vormen en maten te creëren. Met ruim 100 filters voor het importeren en exporteren van kunstwerken alsmede gereedschappen waarmee u gemakkelijk geheel eigen grafische elementen maakt en tekst manipuleert, zal het niemand verwonderen dat CorelDRAW is uitgegroeid tot dé grafische suite voor makers van reclameborden.

Illustreren

CorelDRAW(TM) X4 is een intuïtieve toepassing voor vectorillustratie en paginalay-out. Of u nu professioneel ontwerper bent of gewoon professionele resultaten wilt, met CorelDRAW X4 is de klus zo geklaard. Met de krachtige, maar toch intuïtieve illustratiegereedschappen en een toonaangevende bestandscompatibiliteit met ruim 100 import-/exportfilters kunt u snel en gemakkelijk uw ontwerpen creëren.

Lay-out kiezen

Met het interactieve tabelgereedschap, de onafhankelijke paginalagen, real-time tekstopmaakvoorbeelden en een geïntegreerde functie voor lettertypeherkenning helpt CorelDRAW X4 u sneller de juiste lay-out voor uw ontwerpen te kiezen.

Met een nieuwe interactieve tabelfunctie in CorelDRAW X4 kunt u tabellen maken en importeren om een gestructureerde lay-out te maken voor tekst en afbeeldingen.

Onafhankelijke paginalagen geven u meer controle en bieden u de mogelijkheid individuele paginalay-outs te kiezen voor een document bestaande uit meerdere pagina's.

De nieuwe functie Live tekstopmaak in CorelDRAW X4 toont u hoe een wijziging van de tekstopmaak eruit zal zien voordat u deze toepast.

Dankzij gebruiksvriendelijke functies zoals Grens maken, Vereenvoudigde ster en Slim vullen kunt u snel ideeën uitwerken.

Fotobewerking

Corel(TM) PHOTO-PAINT(TM) X4 is professionele beeldbewerkingssoftware waarmee u foto's snel en eenvoudig kunt retoucheren en verbeteren. Door nauwe integratie met CorelDRAW X4 is de software met name nuttig bij een workflow waarvan het bewerken van bitmapfoto's een onderdeel is. U heeft een volledige ondersteuning van 24-bits-kleuren. Het pakket ondersteunt ook onbewerkte (RAW) camerabestandsindelingen voor honderden verschillende soorten camera's.

Meer functies en effecten bieden nu real-time terugkoppeling uit het histogram zodat u wijzigingen kunt bekijken en resultaten kunt vergelijken als u de afbeeldingstoon wijzigt, effecten toepast of onbewerkte (RAW) camerabestanden verwerkt

Overtrekken

Met Corel(TM) PowerTRACE(TM) X4 kunt u bitmaps snel en gemakkelijk overtrekken, waardoor deze naar bewerkbare en schaalbare vectorafbeeldingen kunnen worden geconverteerd.

Het converteren van bitmaps naar vectorgraphics is een uitstekende manier om creatieve inhoud te importeren en in professionele resultaten om te zetten. De nieuwe functie Middellijn overtrekken leidt tot nauwkeurigere penseelstreken en is ideaal voor het overtrekken van lijntekeningen of handtekeningen.

Corel PowerTRACE X4 biedt een kleurenpalet waarmee u kleuren gemakkelijk kunt bewerken, samenvoegen of wissen en waarmee u bepaalt welke kleuren er in de overtrekresultaten verschijnen

Verder bevat CorelDRAW Graphics Suite X4 vele verschillende aanvullende toepassingen en services die voldoen aan al uw grafische behoeften. De suite biedt werkelijk de ultieme combinatie van superieure designmogelijkheden, snelheid en gebruiksgemak tegen een betaalbare prijs.

CorelDRAW(TM) Graphics Suite X4 is beschikbaar voor een adviesprijs van ¤ 712,84 voor de volledige versie en ¤ 355,81 voor de update. Alle prijzen zijn inclusief btw.

Corel Corporation

Corel is een toonaangevende ontwikkelaar van grafische software, productiviteitssoftware en digitale-mediasoftware met meer dan 100 miljoen gebruikers wereldwijd. Corel heeft een productportefeuille van 's werelds meest populaire en meest herkenbare softwaremerken, waaronder CorelDRAW(TM) Graphics Suite, Corel(TM) Paint Shop Pro Photo(TM), Corel(TM) Painter(TM), Corel DESIGNER(TM), VideoStudio(TM), Corel(TM) WordPerfect(TM) Office, WinDVD(TM), WinZip(TM) en iGrafx(TM). De software van Corel nodigt gebruikers uit productiever en creatiever te werken. Corel-producten zijn multifunctioneel en gemakkelijk in gebruik. In de markt is het leiderschap van Corel in innovatieve software met een toegevoegde waarde onderstreept met honderden prijzen.

De producten van Corel worden verkocht in meer dan 75 landen via een gevestigd internationaal netwerk van wederverkopers en detailhandelaren, OEM's (Original Equipment Manufacturers), onlineleveranciers en via de wereldwijde websites van Corel. Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Ottawa (Canada) en het bedrijf heeft belangrijke vestigingen in de VS, het Verenigd Koninkrijk, Taiwan, Duitsland, China en Japan. De aandelen van Corel worden verhandeld op de NASDAQ onder het symbool CREL en op de TSX in Canada onder het symbool CRE. Kijk voor meer informatie op: www.corel.nl.